- 4 Ağustos 2009
- 90.281
- 71.238
- 5.188
Yabanci sayısı her hafta değişiyor. Muthis ülke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O herifi hatırlatmasan iyiydi. Eski anılarım depreşti.Ömer bayram için de öyle diyolardı
Yarın yenerse turu geçiyozlan o zaman ne algı yapıyon manyak herif
Ömer bayramın vücut tipi de değişik. İcardiye dikkat et koşarken göğüs ileride. Benimde göğüs kafesim ileride biliyorumÖmer bayram için de öyle diyolardı
geçerksek mi saplıcaklar sana geçemezsek miYarın yenerse turu geçiyoz
Geçemezsek abin 6 ay banlanıyo
Sence hangisini istemeliyim
Koşarken?Ömer bayramın vücut tipi de değişik. İcardiye dikkat et koşarken göğüs ileride. Benimde göğüs kafesim ileride biliyorum
Geçersek banlanıyorumgeçerksek mi saplıcaklar sana geçemezsek mi
6 ay sonra gorusuruzGeçersek banlanıyorum
Nereye?6 ay sonra gorusuruz
Geçersek banlanıyorum
kutlamayaNereye?
allah razı olsunForumu 6 aylığına sametten kurtarıyorum. Hayır dualarınızı beklerim.
Tüm suç fener medyasının yani. Kabak gibi ortada bir transfer sorunu var. Yarın sahaya as olarak çıkabilecek 2 oyuncu daha geçen hafta gönderilecekler listesindeydi. Bir tanesini hocan küstürdü.
Kadronda 2 tane ne olduğu belli olmayan oyuncu var.
Yaz kapında ısrarla oynatıp lig başlayınca oynatılmayan bir yusuf sorunu var.
Beklerden birisi çubuk kraker paketinden çıkmış gibi diğerini de satıyordun(ki beyde de böyle bir hikaye dönüyordu inşallah sonu bey gibi olur)
Yaklaşık 7 aydır forma giremeyen kas yığını bir stoperin var her maç penaltı yaptırması da cabası. Üzerine 21 yaşındaki stoperini de komik paraya sonradan güya %50 farkla sattın.
Sıkıntı fener medyası yani.