Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnş vermez adamlar. Madem paran var, sarayı da 8de kullanacağım diye tutturuyorsun git adam gibi bi 10 no al. Bu herifin işini kerem yapıyor zaten. Aralarında pek fark yok, lauriente çalım ve hız konusunda bi tık daha iyi o kadar. Kanat olarak oyuncu kuru kanat lazımken, çok israf bi transfer olur

ben pananın olşivierayı alacak kadar gerizekalı bir kulğp olduğunu sanmıyorum aynı şekilde eyüpte dubuayı alcak kadar beyinsiz olamaz bence

Bunlar acaba o koltukta oturabilcek mi elendikten sonra. Jk den 5 ye, şamp liginde lig sonuncusuna elen.
Iki gun ortalik yangin yeri olur sonra hedef 25 , 5. yildiz icin yuruyoruz diyip milli arada ortalik sakinlesir ve tekrar birsey olmamis gibi devam ederiz.

ben pananın olşivierayı alacak kadar gerizekalı bir kulğp olduğunu sanmıyorum aynı şekilde eyüpte dubuayı alcak kadar beyinsiz olamaz bence
Arda ister duboisi. Onun oyun sisteminde baya yer bulur. Pas oyunu ve yavaş tempoda kesinlikle sırıtmaz dubois. Kötü oyuncu değil, pozisyon almaaı savunması baya iyi. Bizim oyuna girince atletizmi olmadığı için tamamen salıyor, git gele gelemiyor

Arda ister duboisi. Onun oyun sisteminde baya yer bulur. Pas oyunu ve yavaş tempoda kesinlikle sırıtmaz dubois. Kötü oyuncu değil, pozisyon almaaı savunması baya iyi. Bizim oyuna girince atletizmi olmadığı için tamamen salıyor, git gele gelemiyor
yemin ediyorum bu dubua yıllar önce maç şans verdiğimiz osman adlı sol bekten bile daha kötü bir topçu.yavaş temaslı oyundan kaçan ikili mücadeleye giremeyen topçu mu olur

Sergio kalitesiz ve boş bir adam değil. Bizim mevcut düzende oynaması mümkün değil ama daha uygun bir takımda yine iyi bir sezon oynayabilir. Daha önce Yunanistan'da Paok'la şampiyonluk yaşadığı için bildikleri bir oyuncu.

Hoca bayağı kendi bacağına sıktı, destek verenler dahi tepkiye döndü.

Yarın olası kötü sonuçta bu hikayenin bitme fragmanı başlar.

Kendisine bir iletişim danışmanıyla çalışmasını tavsiye ederim zira liderler baskı anında takımı kenetler gidip de taraftara vurmaya çalışmaz.

Herkes gider taraftar kalır, herkes haddini bilsin.
Bizlere özür dileyip, moral verip, söz vereceğine çıkmış milleti azarlıyor. Geçmiş ile avunuyor. Senin geçmişin, Fatih hocanın sadakası olmaz, bu camia Fatih hocayı yedi, sen kimsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt