Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergioyu da ardaya verelim üstüne atlar arda. Gerçi shelveyi de aldılar ama fazla topçudan zarar gelmez

Günay'ın kurtarış olmasa maç 5'e gidiyordu aklıma geldikçe başıma ağrı giriyor.
2 sene şamp oldukya, bikaç kere daha yiyebiliriz 5. Önemli değil. Senin 2 şampiyonluğum hatırlanmaz, 5 yediğin 50 sene unutulmaz. Valla Okan hocam sen kabullen ama biz kabul etmiyoruz 5 yemeyi

Bizlere özür dileyip, moral verip, söz vereceğine çıkmış milleti azarlıyor. Geçmiş ile avunuyor. Senin geçmişin, Fatih hocanın sadakası olmaz, bu camia Fatih hocayı yedi, sen kimsin.
Kendine her şeyi hak gören seviyesizlik yapan kitleyi eleştirdi. Onlara göre her şey hak bize her kelime niyeti bozuk bir sey arayan hadsiz uslupsuz farketmez bu anlayışa karsi çıktı.

Hoca bayağı kendi bacağına sıktı, destek verenler dahi tepkiye döndü.

Yarın olası kötü sonuçta bu hikayenin bitme fragmanı başlar.

Kendisine bir iletişim danışmanıyla çalışmasını tavsiye ederim zira liderler baskı anında takımı kenetler gidip de taraftara vurmaya çalışmaz.

Herkes gider taraftar kalır, herkes haddini bilsin.
Begenmezseniz City veye Real'i tutun demeye calismasi da buradaki yorumlara benzer bir aciklama olmus harbiden ;D

2 sene şamp oldukya, bikaç kere daha yiyebiliriz 5. Önemli değil. Senin 2 şampiyonluğum hatırlanmaz, 5 yediğin 50 sene unutulmaz. Valla Okan hocam sen kabullen ama biz kabul etmiyoruz 5 yemeyi
Yav adam ne desin basına 5 yedik kahroluyorum diye ağlasın mı. Mecbur takmıyormuş gibi davranmakta. İçinde neler yaşıyor kimse bilemez

Begenmezseniz City veye Real'i tutun demeye calismasi da buradaki yorumlara benzer bir aciklama olmus harbiden ;D
İlk baskı anında saçmalaması daha kötü krizlerde daha da saçmalayacağının göstergesi olmaz umarım.

Başakşehir’deki ikinci sezonunda da takımca her şeyi çok maç yapmaya bağlamışlardı, neredeyse küme düşeceklerdi bu bahanelerle.

Verdigimiz bonservis bedeli ile para cikmamis oluyor, A. Villa'dan aldigimizi eklersek. 5 milyon du sanirim.
Ben 6 milyon kiralik verdiklerine inanmiyorum üzerine birde maasini odeyecekler.
Allahin oluculeri bunlar..
Limitimizin de bittigini dusunursek bu herifler maasini alip girdi gostermisler gibi duruyor

Yav adam ne desin basına 5 yedik kahroluyorum diye ağlasın mı. Mecbur takmıyormuş gibi davranmak. İçinde neler yaşıyor kimse bilemez
Yok usta, çok seviyor ve savunuyordum, jk skandalı, boys skandalı, bide yönetime kalkan olması bitirdi bendeki sevgisini. Kerem ayrı telden çalıyor Zaha başka bi alem…. Yönetemiyor ve yönetemicek gibi.

Yok usta, çok seviyor ve savunuyordum, jk skandalı, boys skandalı, bide yönetime kalkan olması bitirdi bendeki sevgisini. Kerem ayrı telden çalıyor Zaha başka bi alem…. Yönetemiyor ve yönetemicek gibi.
O konuda sıkıntıları var gibi evet. Erden başkan gittikten sonra boşluğa düşmüş gibi gözüküyor. Mevcut yönetimde de birleştirici bi adam olmadığı için işi zor. Çoğu sorun belki de kendisine gelmeden erden başkan tarafından çözülüyordu, kafasını daha rahat sahaya veriyordu

Avrupa olmasa bizim neslin çoğu Galatasaraylı olmazdı, Avrupa’da kendini gösteremeyen Galatasaray her zaman eksiktir. Domestik başarılarla övünecek olsak adımız Fener olurdu, bundan acilen sıyrılmamız lazım, koyim ligdeki galibiyet serisine.

İlk baskı anında saçmalaması daha kötü krizlerde daha da saçmalayacağının göstergesi olmaz umarım.

Başakşehir’deki ikinci sezonunda da takımca her şeyi çok maç yapmaya bağlamışlardı, neredeyse küme düşeceklerdi bu bahanelerle.

2 sene şampiyon olmasına rağmen bu kadar eleştirilen biri oldu mu tr de dünya da pek hatırlamıyorum

Niye eleştiriliyorumu düşünse sorunları çözecek ama kolaya kaçıp kibre döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt