Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.538
- 2.087
- 698
Verdigimiz bonservis bedeli ile para cikmamis oluyor, A. Villa'dan aldigimizi eklersek. 5 milyon du sanirim.6 kusur arti opsiyonlu galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verdigimiz bonservis bedeli ile para cikmamis oluyor, A. Villa'dan aldigimizi eklersek. 5 milyon du sanirim.6 kusur arti opsiyonlu galiba
Milleti azarlamak icin gec bile kaldiBizlere özür dileyip, moral verip, söz vereceğine çıkmış milleti azarlıyor. Geçmiş ile avunuyor. Senin geçmişin, Fatih hocanın sadakası olmaz, bu camia Fatih hocayı yedi, sen kimsin.
Kiralama ile baya iyi kazandik yine erden timur başkanımız sagolsunVerdigimiz bonservis bedeli ile para cikmamis oluyor, A. Villa'dan aldigimizi eklersek. 5 milyon du sanirim.
2 sene şamp oldukya, bikaç kere daha yiyebiliriz 5. Önemli değil. Senin 2 şampiyonluğum hatırlanmaz, 5 yediğin 50 sene unutulmaz. Valla Okan hocam sen kabullen ama biz kabul etmiyoruz 5 yemeyiGünay'ın kurtarış olmasa maç 5'e gidiyordu aklıma geldikçe başıma ağrı giriyor.
Yok yav haberin patlaması asagi yukari 5 dakika falan sürdü. Napcaz onu demişlerSergio Panathinaikosla anlaşmış deniliyor
Kendine her şeyi hak gören seviyesizlik yapan kitleyi eleştirdi. Onlara göre her şey hak bize her kelime niyeti bozuk bir sey arayan hadsiz uslupsuz farketmez bu anlayışa karsi çıktı.Bizlere özür dileyip, moral verip, söz vereceğine çıkmış milleti azarlıyor. Geçmiş ile avunuyor. Senin geçmişin, Fatih hocanın sadakası olmaz, bu camia Fatih hocayı yedi, sen kimsin.
Begenmezseniz City veye Real'i tutun demeye calismasi da buradaki yorumlara benzer bir aciklama olmus harbidenHoca bayağı kendi bacağına sıktı, destek verenler dahi tepkiye döndü.
Yarın olası kötü sonuçta bu hikayenin bitme fragmanı başlar.
Kendisine bir iletişim danışmanıyla çalışmasını tavsiye ederim zira liderler baskı anında takımı kenetler gidip de taraftara vurmaya çalışmaz.
Herkes gider taraftar kalır, herkes haddini bilsin.

Yav adam ne desin basına 5 yedik kahroluyorum diye ağlasın mı. Mecbur takmıyormuş gibi davranmakta. İçinde neler yaşıyor kimse bilemez2 sene şamp oldukya, bikaç kere daha yiyebiliriz 5. Önemli değil. Senin 2 şampiyonluğum hatırlanmaz, 5 yediğin 50 sene unutulmaz. Valla Okan hocam sen kabullen ama biz kabul etmiyoruz 5 yemeyi
Emrah duvarla yani 2.nickimle burada olacağımOkansilin tedavisi yazıyorum samete, 6 ayda zımba gibi olur
İlk baskı anında saçmalaması daha kötü krizlerde daha da saçmalayacağının göstergesi olmaz umarım.Begenmezseniz City veye Real'i tutun demeye calismasi da buradaki yorumlara benzer bir aciklama olmus harbiden![]()
Ben 6 milyon kiralik verdiklerine inanmiyorum üzerine birde maasini odeyecekler.Verdigimiz bonservis bedeli ile para cikmamis oluyor, A. Villa'dan aldigimizi eklersek. 5 milyon du sanirim.
Yok usta, çok seviyor ve savunuyordum, jk skandalı, boys skandalı, bide yönetime kalkan olması bitirdi bendeki sevgisini. Kerem ayrı telden çalıyor Zaha başka bi alem…. Yönetemiyor ve yönetemicek gibi.Yav adam ne desin basına 5 yedik kahroluyorum diye ağlasın mı. Mecbur takmıyormuş gibi davranmak. İçinde neler yaşıyor kimse bilemez
O konuda sıkıntıları var gibi evet. Erden başkan gittikten sonra boşluğa düşmüş gibi gözüküyor. Mevcut yönetimde de birleştirici bi adam olmadığı için işi zor. Çoğu sorun belki de kendisine gelmeden erden başkan tarafından çözülüyordu, kafasını daha rahat sahaya veriyorduYok usta, çok seviyor ve savunuyordum, jk skandalı, boys skandalı, bide yönetime kalkan olması bitirdi bendeki sevgisini. Kerem ayrı telden çalıyor Zaha başka bi alem…. Yönetemiyor ve yönetemicek gibi.
Valla usta şikecilerden 6 yediğimizde Fatih hoca istifasını vermişti, ve 4 yediğimizde de vermişti. Bu da bi reaksiyondur.Yav adam ne desin basına 5 yedik kahroluyorum diye ağlasın mı. Mecbur takmıyormuş gibi davranmakta. İçinde neler yaşıyor kimse bilemez
İlk baskı anında saçmalaması daha kötü krizlerde daha da saçmalayacağının göstergesi olmaz umarım.
Başakşehir’deki ikinci sezonunda da takımca her şeyi çok maç yapmaya bağlamışlardı, neredeyse küme düşeceklerdi bu bahanelerle.