Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.648
- 109.473
- 4.878
a. avcıyı anlamak...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupa maçında 5 yiyecek kadar kötü değildik ama hatırlamıyorsan Vodafone'da ki maçı aç izle belli ki unutmuşsun.beşiktaş maçında hasret giderdik
Üstad seni çok sinirli biri olarak hayal ediyorum. Gündelik konularda bile kıpkırmızı olup sövüyormuşsun hissiyatı var bende nedense. Eğer doğruysa hissiyatlerim boşver bu kadar sinir iyi değil kendine zararne ünlemi anasını satayım
ben eskiden cümle arkasına meşhur q lu kelimeyi yazmadan duramazdım
burada yazamadığım için kendimi rahatlatmak için onu koyuyorum
biliyoz yav gelişine güzel ortalamışsın yapıştırıyım dedim. vodafone'daki maç muslera olmasa ilk yarıdan da 5 olurdu. başak maçı daha da fenaydı. tudor gibi adam gelene kadar mustafa denizli'ye emeklilik turunu bile tercih ederim.Kupa maçında 5 yiyecek kadar kötü değildik ama hatırlamıyorsan Vodafone'da ki maçı aç izle belli ki unutmuşsun.
Öyle bir giriş yaptın ki tudoru savundum sandım.biliyoz yav gelişine güzel ortalamışsın yapıştırıyım dedim. vodafone'daki maç muslera olmasa ilk yarıdan da 5 olurdu. başak maçı daha da fenaydı. tudor gibi adam gelene kadar mustafa denizli'ye emeklilik turunu bile tercih ederim.

Öyle bir giriş yaptın ki tudoru savundum sandım.![]()
tudor yeni nesil italyan hocaların en berbatı. avrupa'da kendini en azından oyunuyla kanıtlamamış, türkiye'de filan parlamış yabancı alacağına en kötüsünden türk al daha iyi
iyi takımlar hep 3421 oynamaya baslamis
Bizde iyi takım olabilirzMuslera
Sanchez - Nelsson - Kaan
Barış - Torreira - Sara - Jelert
Ziyech - Icardi - Kerem
ahah müthiş resimmiş
Muslera
Sanchez - Nelsson - Kaan
Barış - Torreira - Sara - Jelert
Ziyech - Icardi - Kerem
2025 temmuz 1de ayni baṣuayi gibiBunun 2025 Haziran a kadar sozlesmesi devam ediyor nasil alacak misiz ki
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olanın 3-4-2-1 oynayan iyi bir takımdan 5 tane yemesi mi gerekiyor yaniiyi takımlar hep 3421 oynamaya baslamis