- 19 Mart 2014
- 29.496
- 30.936
- 2.718
Sence oyuncu alınacak mı ?Aynı düşğnmekle beraber alacağımız 3 aç iyi oyuncu ile işler değişir ama o da imkansız olduğu için 2.lik yeter bana, cl eleme oynarız en azından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence oyuncu alınacak mı ?Aynı düşğnmekle beraber alacağımız 3 aç iyi oyuncu ile işler değişir ama o da imkansız olduğu için 2.lik yeter bana, cl eleme oynarız en azından
Profili değiştirme seni böyle tanıyabiliyorum artık. Aklıma kazındınRizedeki 8 no iyi adam bu arada
Bi sol bek kiralar geçerler bence. Okan hoca ortasaha istemiyormuş, olursa bi de sol açık diyolar kafayı yiyecemSence oyuncu alınacak mı ?![]()
Oha mod mu oldun la şimdi yuh senden modProfili değiştirme seni böyle tanıyabiliyorum artık. Aklıma kazındın
@Barış Savaş hoOha mod mu oldun la şimdi yuh senden mod![]()
Sen kimsin

Niye lan begenemedin mi mod olmamiOha mod mu oldun la şimdi yuh senden mod![]()
Niye lan begenemedin mi mod olmami
Kim diyor istemedigini.Bi sol bek kiralar geçerler bence. Okan hoca ortasaha istemiyormuş, olursa bi de sol açık diyolar kafayı yiyecem
Serhan türk beyin istihbaratına güvenirimKim diyor istemedigini.
@Savaş Barış kardeşim buna bir ceza verelim. Bizim gücümüzü sınıyor
Tekmeyi yerSerhan türk beyin istihbaratına güvenirim
Zaha kerem satTekmeyi yer
Apoda satılsın hermoso filan gelsin. Nelson yedeğe gecsinZaha kerem sat
Dikine giden atletik sol açık
Savunma bilen sol bek
Ciğersiz top kapıp yanına verebilen bi 6
Beklentiyi minimuma indirdim kalite bazında, şunları yapabilen herhangibirileri gelsin yine en büyğk fav oluruz
Hermoso paragöz birine benziyor. Apo toparlar ama acilen bi diyetisyene verilip bunun belini incelt denmeliApoda satılsın hermoso filan gelsin. Nelson yedeğe gecsin
kimin yedegiApoda satılsın hermoso filan gelsin. Nelson yedeğe gecsin
Okan kendi oynayacak herhalde orta sahada dediğim gibi Okan'ı kovup adam akıllı bir hoca ve bir orta saha ile sol bek alsak durumu belki düzeltiriz.Bi sol bek kiralar geçerler bence. Okan hoca ortasaha istemiyormuş, olursa bi de sol açık diyolar kafayı yiyecem
Her 2 oyuncununda yedeği farketmezkimin yedegi