Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sene ustuste sampiyonluklarin çoğunu içimizden çıkan hainler engellemiştir
Çok buyuk etkisi zaten bugüne kadar başarı bize pozitif olarak değil tam tersi negatif olarak geri dönüşü oldu başarı ve maddi gelir geldiği zaman kulübün kendi bunyesindeki kişiler iç operasyon çekiyor.

Beynimi durdurdu herif

Şuna da mı bakmadin yazıyor ya

Screenshot_2024-08-26-01-08-31-610_com.android.chrome.webp

Lilledeki Cabella şu an gelse üstğne atlarım ilaç olur bize. Adam 34 yaşında ama it gibi top oynuyor

Nasıl bir oyun sistemimiz varsa, diğer tüm takımlardaki oyuncular gözümüze messi- ronaldo gibi gözüküyor. Bizdekiler çerçöp amatör gibi. Bilemiyorum ama suç hep mi bizim topçularda, Zaha, Kerem, Angelinho, Zaniolo, Kohn, Abdül, Yusuf, Sergio …… say say bitmez.

Bizim sara fred kadar oynarsa yeter
Benim beklentilerim daha büyük açıkçası.Fred kendini kanıtlamış bir oyuncu ama yaşı var.Sara duran top etkili kullanabilen bir oyuncu skorer bir orta saha ayrıca oyun aklı üst düzey.Defansif zaafları var.Burda çok farklı oyuncular olduğunu unutmamak lazım.Fred orta sahayı toparlar Sara hucumsal anlamda güç katar.

Benim beklentilerim daha büyük açıkçası.Fred kendini kanıtlamış bir oyuncu ama yaşı var.Sara duran top etkili kullanabilen bir oyuncu skorer bir orta saha ayrıca oyun aklı üst düzey.Defansif zaafları var.Burda çok farklı oyuncular olduğunu unutmamak lazım.Fred orta sahayı toparlar Sara hucumsal anlamda güç katar.
3 maç oynadı, sen sarayı yay civarında gördün mü hiç ? peki demirbay ve olivierayı kaç defa gördün ? hepsi adam kovalıyor sürekli

3 maç oynadı, sen sarayı yay civarında gördün mü hiç ? peki demirbay ve olivierayı kaç defa gördün ? hepsi adam kovalıyor sürekli
Oyun stilimiz orta ikiliyi tazı gibi koşturmak üstüne kurulu harbi. Nasıl hala iyi bi 6 alıp 3lüye geçmek gelmiyor hpcanın aklına şaşıyorum. Saranın hücum gücünü resmen yokeden bi taktiğimiz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt