- 1 Ağustos 2009
- 46.606
- 48.869
- 4.708
İfşalamak adam satmak kitabımızda yazar mı başkomiserimOnur urundul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İfşalamak adam satmak kitabımızda yazar mı başkomiserimOnur urundul
Çok buyuk etkisi zaten bugüne kadar başarı bize pozitif olarak değil tam tersi negatif olarak geri dönüşü oldu başarı ve maddi gelir geldiği zaman kulübün kendi bunyesindeki kişiler iç operasyon çekiyor.3 sene ustuste sampiyonluklarin çoğunu içimizden çıkan hainler engellemiştir
Beynimi durdurdu herif
İfşalamak adam satmak kitabımızda yazar mı başkomiserim
Bunu sen nasıl görüyorsun yav

Bu özelliği bilmiyodum yuh foruma bak teknolojiye kafa atmış
Bunu sen nasıl görüyorsun yav![]()
Herkes görüyor bunuBunu sen nasıl görüyorsun yav![]()

Vay arkadaşHerkes görüyor bunu![]()
Bende kapalı mıPrevious name'in kapalı olmalıydı ama
Benim beklentilerim daha büyük açıkçası.Fred kendini kanıtlamış bir oyuncu ama yaşı var.Sara duran top etkili kullanabilen bir oyuncu skorer bir orta saha ayrıca oyun aklı üst düzey.Defansif zaafları var.Burda çok farklı oyuncular olduğunu unutmamak lazım.Fred orta sahayı toparlar Sara hucumsal anlamda güç katar.Bizim sara fred kadar oynarsa yeter
3 maç oynadı, sen sarayı yay civarında gördün mü hiç ? peki demirbay ve olivierayı kaç defa gördün ? hepsi adam kovalıyor sürekliBenim beklentilerim daha büyük açıkçası.Fred kendini kanıtlamış bir oyuncu ama yaşı var.Sara duran top etkili kullanabilen bir oyuncu skorer bir orta saha ayrıca oyun aklı üst düzey.Defansif zaafları var.Burda çok farklı oyuncular olduğunu unutmamak lazım.Fred orta sahayı toparlar Sara hucumsal anlamda güç katar.
Oyun stilimiz orta ikiliyi tazı gibi koşturmak üstüne kurulu harbi. Nasıl hala iyi bi 6 alıp 3lüye geçmek gelmiyor hpcanın aklına şaşıyorum. Saranın hücum gücünü resmen yokeden bi taktiğimiz var3 maç oynadı, sen sarayı yay civarında gördün mü hiç ? peki demirbay ve olivierayı kaç defa gördün ? hepsi adam kovalıyor sürekli