Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şöyle bir durum var 12 tane yabancıyı kadroya yazabiliyoruz. Yıllık 7 milyon € ödediğimiz adamı kadroya yazamıyor olmak çok saçma olur

Tribünde otursun diye Zaha ve Oliveira ya bu sene için 10 milyon € ödeyecek durumda değiliz. Belki Köhn olabilir o 2 yabancıdan biri 450 bin € yıllık maliyetiyle

Bu planlamayı düzgün yapmak lazım yoksa transfer yapmamızın da bir anlamı kalmıyor kadroya yazamadıktan sonra
Oliveira giderse yerine 13. yabancı olarak genc bir orta saha alınır. 14. yabancıda Kohn olur. Zaha kalırsa maç kadrosuna mutlaka yazilacaktir.

Ulan çok mu zor bir tane ciğerisiz koşan dinamik DMC bulmak?
Gerekirse Scout transferi olsun.

Olum istatistiklere bakıyorum young boysu ezim ezim ezmişiz sahada maça bakıyorum kötü oynuyoruz nasıl bişey yav bu

Günaydın. Zeki Uzundurukan Galatasaray dünyaca ünlü bir ismi bitirip bombayı patlatıyor tweet i atsada neşelensek bugün.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Zanioloyu kiralayınca burda keriz var biraz da biz söğüşleyelim demişler herhalde

Olum istatistiklere bakıyorum young boysu ezim ezim ezmişiz sahada maça bakıyorum kötü oynuyoruz nasıl bişey yav bu
Olay şu kritik anlarda savunma oyuncularımız ikili mücadeleleri kazanamadığı için oyun gereği olmaması gereken pozisyonlar yakaladılar. Kritik anlarda üstünlük sağladılar. Bu nedenle bu maça Nelsonn Sanchez Metehan ve Jelert savunma hattı ve orta sahada kaan torreira yapmamız turu geçmemie yeterli olacaktır.

Zaha kerem sat

Dikine giden atletik sol açık
Savunma bilen sol bek
Ciğersiz top kapıp yanına verebilen bi 6

Beklentiyi minimuma indirdim kalite bazında, şunları yapabilen herhangibirileri gelsin yine en büyğk fav oluruz
Şu saatten sonra kimseyi satmam ben yabancı hakkını boşaltıp dediğin profilde bir tane herif alsınlar çok zor olamaz. Duruma göre süpriz satış gelirse başka transfer de yaparlar gelmezse zahayı forvette, keremi forvet arkasında da oynatabiliyor.
Burada konu müthiş derecede faklı oyun oynayamama beceriksizliğimiz.
Bak bütün herkes bizden gördü başarılını oluyor diye 10 kişi kapanıp ani press ile çıkış yapıyor.
Elinde patlama gücü yüksek kontrada dünyaları kazandıraca oyuncular olmasına rağmen o aptal top çevirme oyunu oynamaya çalışan 3-5 kulüp var maalesef onlardan birisi de biziz. Rakip yerleşince zaha ile kerem ile atak yapacağız.
Bir kere bizim de oyuncuların da patladığı yer burası

gol atamayınca öyle gözüküyor işte. yoksa sezonun ilk maçı hatay girdiğimiz pozisyonlar gol olsa 5 lik olur maç. gol pozisyonlarını ciddi harcıyoruz. herkes böyle maç mı olur bu takım kim vs yorumları atıyordu o maçta. istatistiklere bak geçen sene kral top oynadık denilen maçların üstündedir tüm değerler. gol gelmeyince gerisinin manası kalmıyor ama işte.

özellikle cl inde az bulunan sansları değerlendirmediğin sürece sana galibiyette, tur şansı da gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt