Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 maç oynadı, sen sarayı yay civarında gördün mü hiç ? peki demirbay ve olivierayı kaç defa gördün ? hepsi adam kovalıyor sürekli
Dediğin gibi 3 maç oynadı ben adamı bize gelene kadar zaten tanımıyordum ama Norwich in geçmiş maçlarıni izliyorum hergun.Oliviera ve Kerem geçmişleri Sara dan belki iyi de olabilir ama suanki durumları izlediğim maçlara kıyasla yanına yaklasamaz.

Kadroda 15 yabanci var. Dubois yerine bir sol bek gelir; Yusuf kiralanır.
Orta saha alabilmemiz icin Oliveira'nin gitmesi lazım. Kanat alabilmemiz icinde Zaha'nin gitmesi lazım.
Zaha ve Oliveira kadroda kalırsa bir sol bek alıp transferi kapatırız.

Benim beklentilerim daha büyük açıkçası.Fred kendini kanıtlamış bir oyuncu ama yaşı var.Sara duran top etkili kullanabilen bir oyuncu skorer bir orta saha ayrıca oyun aklı üst düzey.Defansif zaafları var.Burda çok farklı oyuncular olduğunu unutmamak lazım.Fred orta sahayı toparlar Sara hucumsal anlamda güç katar.
Fred bu maçta iyi gibi göründü ama bence fiziği geçen sene ki gibi değil bu sezon morinho defansif anlamda bunlardan hep daha fazlasını isteyecek hatta ben devre arasında da bunlara saçma sapan oyunculara iyi bonservis kitleyeceğini düşünüyorum eğer şampiyon olamazlarsa maddi anlamda iyice dara gireceklerdir . Morinho totheamda adamları batıracaktı kovdular bunu en sonunda romadada aynı şekilde . gedsona falan 50 m verdirecekti koşuyor diye , defans hattına falan baya para harcatacak bunları inşallah batıracak

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun stilimiz orta ikiliyi tazı gibi koşturmak üstüne kurulu harbi. Nasıl hala iyi bi 6 alıp 3lüye geçmek gelmiyor hpcanın aklına şaşıyorum. Saranın hücum gücünü resmen yokeden bi taktiğimiz var
Okan hoca bayern maçında bile üçlüye dönmedi taktiğinden vazgeçmiyor ama belki sarayı on numaraya atar sarada orda baya iş yapar press gücü falan yüksek fiziksel olarakta o bölgeye göre çok üstün kalır, orta ikilidede torreirayı pressci 8 yapar yanına kule çeker bir tane belki

433'e döndüğümüz son maç sparta prag deplasmanının ikinci yarısı bu arada. bir daha kaleye gidemeden bitirdiğimiz travmatik bir maç oldu düşününce.

Fred bu maçta iyi gibi göründü ama bence fiziği geçen sene ki gibi değil bu sezon morinho defansif anlamda bunlardan hep daha fazlasını isteyecek hatta ben devre arasında da bunlara saçma sapan oyunculara iyi bonservis kitleyeceğini düşünüyorum eğer şampiyon olamazlarsa maddi anlamda iyice dara gireceklerdir . Morinho totheamda adamları batıracaktı kovdular bunu en sonunda romadada aynı şekilde . gedsona falan 50 m verdirecekti koşuyor diye , defans hattına falan baya para harcatacak bunları inşallah batıracak

Fred iyi oyuncu tecrübeli oyuncu ama onun da tempo problemi var çünkü yaşı var Mourinho dönemi biten hocalardan.Futbol için büyük bir isim ama parasi olmayan kulüplerde başarı saglayamaz para dan kasıt da 50 milyon Euro değil 150-200 gibi rakamlar.

Okan hoca kesinlikle Sarayı kullanacağı bölgeye göre ya koşan bir on numara yada bir 6-8 numara aldıracaktır transfer sezonu bitene kadar

Fred iyi oyuncu tecrübeli oyuncu ama onun da tempo problemi var çünkü yaşı var Mourinho dönemi biten hocalardan.Futbol için büyük bir isim ama parasi olmayan kulüplerde başarı saglayamaz para dan kasıt da 50 milyon Euro değil 150-200 gibi rakamlar.
Dünyanın o dönemdeki en iyi bütçesine sahip 3 takımından birisi olan m.utd de bile başarısız oldu kardeşim çünkü adamın takık olduğu bazı konular var mesela stoper konusunda kafası karışıyor gidip 50 m ye baily falan çektiriyor yada elinde 6 7 ortasaha varken ndombele gedson hojberg falan aldırıyor. Bunlara deli gibi para harcatacak stoper tandemi kafasında oturana kadar türkiyeden gidene kadar stoper aldıracak bunlara

Ben fenerde ferdinin kalmasını çok istiyordum çünkü morınho ferdiyi yiyecekti yerine de adam aldıracaktı . Adam Marceloyu beğenmedi defansif anlamda yetersiz gördü gitti real madridde portekizli bir beke 40 m bonservis verdirdi

Dünyanın o dönemdeki en iyi bütçesine sahip 3 takımından birisi olan m.utd de bile başarısız oldu kardeşim çünkü adamın takık olduğu bazı konular var mesela stoper konusunda kafası karışıyor gidip 50 m ye baily falan çektiriyor yada elinde 6 7 ortasaha varken ndombele gedson hojberg falan aldırıyor. Bunlara deli gibi para harcatacak stoper tandemi kafasında oturana kadar türkiyeden gidene kadar stoper aldıracak bunlara

Zaten kendisi de bu takımda yapamaz.Teknik direktörlük kariyerinde çalıştığı en kotu takim fb.Suana kadar Çağlar El Nesry Maximint transferleri bile para döküp karşılığı alamayacağı transferler.Dedigin gibi devre arasında da bı bu kadar dokecekler stoper di orta saha felan derken çok uzun bir serüven olacağını sanmıyorum.

Zaten kendisi de bu takımda yapamaz.Teknik direktörlük kariyerinde çalıştığı en kotu takim fb.Suana kadar Çağlar El Nesry Maximint transferleri bile para döküp karşılığı alamayacağı transferler.Dedigin gibi devre arasında da bı bu kadar dokecekler stoper di orta saha felan derken çok uzun bir serüven olacağını sanmıyorum.
Mesela Mourinhonun kafasındaki kadroyu 100 m harcadılar kurdular yine bizim ligde iş yapmayacak bir kadro olacak başarısız olacak hucumcu bir hoca değil hatta dengeli bir hoca bile değil bizim ligde normal şartlarda şampiyon olabilecek bir kafaya sahip değil inşallah fenere son darbeyi hem maddi hem psikolojik olarak vuracak bide bunun aldırıp geri beğenmediği stoperleri ortasahaları satamazlarsa iyice batarlar roma totheam örnekleri ortada . Şükürler olsun ligi tanıyan bir hocamız var

Mesela Mourinhonun kafasındaki kadroyu 100 m harcadılar kurdular yine bizim ligde iş yapmayacak bir kadro olacak başarısız olacak hucumcu bir hoca değil hatta dengeli bir hoca bile değil bizim ligde normal şartlarda şampiyon olabilecek bir kafaya sahip değil inşallah fenere son darbeyi hem maddi hem psikolojik olarak vuracak bide bunun aldırıp geri beğenmediği stoperleri ortasahaları satamazlarsa iyice batarlar roma totheam örnekleri ortada . Şükürler olsun ligi tanıyan bir hocamız var

Zaten şu transfer suresini hasarsız atlatirsak hoca da rahatlayacak çünkü oyuncuların kafasida karışık hergun yıpratıcı haberler çıkıyor taraftar da gaza geliyor.Aklim şampiyonlar ligi maçında şahsi görüşüm senenin en kritik maçı maddi anlamda ve takımın genel psikolojisi acisindan.

Zaten şu transfer suresini hasarsız atlatirsak hoca da rahatlayacak çünkü oyuncuların kafasida karışık hergun yıpratıcı haberler çıkıyor taraftar da gaza geliyor.Aklim şampiyonlar ligi maçında şahsi görüşüm senenin en kritik maçı maddi anlamda ve takımın genel psikolojisi acisindan.
Çok haklısın inşallah turu geçip maddi olarak önümüzü göreceğiz Okan hoca gelecekler kadar gideceklere de kafa yoruyordur transfer dönemi bittiğinde hepimiz rahatlayacağız

Ben fenerde ferdinin kalmasını çok istiyordum çünkü morınho ferdiyi yiyecekti yerine de adam aldıracaktı . Adam Marceloyu beğenmedi defansif anlamda yetersiz gördü gitti real madridde portekizli bir beke 40 m bonservis verdirdi

Yakışıklı elamndi cuoantaro ben peste onu alırdım. Marcelonun tipini begemedi hellam

Herkes salı günü maçı bekliyor. İnşallah kazasız belasız turu geçeriz. Tüm odak o şu an. Emin olun takımda kimse transfer kelimesi bile duymak istemiyor salı gecesine kadar. Turu geçmemizi de en çok apokerim ister herhalde. Yoksa bütün bu tepki ona olacak.

ijE4jb6jpDS1VCbt6O.webp

Kadroda 15 yabanci var. Dubois yerine bir sol bek gelir; Yusuf kiralanır.
Orta saha alabilmemiz icin Oliveira'nin gitmesi lazım. Kanat alabilmemiz icinde Zaha'nin gitmesi lazım.
Zaha ve Oliveira kadroda kalırsa bir sol bek alıp transferi kapatırız.
Yalnız şöyle bir durum var 12 tane yabancıyı kadroya yazabiliyoruz. Yıllık 7 milyon € ödediğimiz adamı kadroya yazamıyor olmak çok saçma olur

Tribünde otursun diye Zaha ve Oliveira ya bu sene için 10 milyon € ödeyecek durumda değiliz. Belki Köhn olabilir o 2 yabancıdan biri 450 bin € yıllık maliyetiyle

Bu planlamayı düzgün yapmak lazım yoksa transfer yapmamızın da bir anlamı kalmıyor kadroya yazamadıktan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt