Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya transfer ihtiyacı var mı? Bence var. Mertens in bu formu ile ancak süper sub olur. Sara ön tarafa geçip dinamik bir orta saha çok faydalı olur.
Ancak hoca sanırım ziyech i mertens yerine koyacak. Kanat oyuncusunu bu yüzden istiyor olabilir...

türkiye'de futbol tamamen sonuca göre yorumlanıyor.

sonuç her şeydir.

bugün fbli taraftarlar, sosyal medyada, sokakta, kendilerini ligin favorisi ilan etmişler.

fred-zym-ismail 3lüsü bozulmazmış. orta saha transferine gerek yokmuş.

neden? fred kolsuz kaleciye 3 gol attı çünkü.

ama fred'in oynadığı topu kimse görmedi. leş gibi oynuyordu lan bildiğin.

bir tek ismail'e laf etmem. çocuk her yere koşuyor, bayağı dinamizm katıyor gerçekten.

fb'in kadrosu da, oyunu da bok gibi.

bjk bzim 2022-2023 kadrosuna benzer bir kadro kurdu ama bizim en büyük avantajımız, o sene avrupa'da yoktuk. sadece ligde mücadele ediyorduk. bjk lig+avrupa temposunu kaldırabilir mi?

yoksa fb'den fersah fersah öndeler şu anda.

biz de şu saha dışı gündemden bir arınabilsek, gs'ın tavanı her iki rakipten de yüksek.

bu arguman bizim için de geçerli bu arada.

gs yarın bir şekilde young boys'u elesin, hafta sonu da adana'yı adana'da biraz farklı bir skorla yensin, her şey güllük gülistanlık olur.

hala daha camianın üzerindeki baskı, özgüvensizlik ve kötü enerjinin birincil sebebi bjk süper kupa maçıdır. o maçı 2-1 kaybetsek, ne zaha-kerem krizi olurdu, ne de okan hoca bu kadar eleştirilirdi.

hala daha söylüyorum, gs'ın kadrosu ligin en iyi kadrosudur. birey birey değerlendirdiğimizde ligin en iyi ilk onbirinin min 6, max 8 oyuncusunu gs'dan seçersiniz.

bjk maçı bildiğin komaya soktu lan camiayı. hoca falan da saçma sapan işlere girdi. artık şu psikolojiden bir çıkalım.

bir kaç iyi sonuca ve rahatlamaya ihtiyacımız var sadece.

Su anda nerdeyse formda oyuncu yok
Oturmamis bir oyun plani var
Hocayla bir kac oyuncu arasinda sorunlar var
CL girersek bir bek birde orta saha gelirse
Transfer sezonuda kapanirsa takim yavas yavas toparlanip ritmini bulacaktir
Okan hoca derbi maclarinda zorluk seviyesi yuksek maclarda 1. bolge baskisini birakir
Daha dengeli bir takim izleriz

Ben fenerin yarista tutulacagini ancak 3. olarak yarisa dahil edilecegini dusunuyorum

El nesry Dzeko forvet hatti ile
biryere varamaz patlarlar her zaman gokhan gibi kaleci bulunamaz

Daha ziyada besiktas ve bizim aramizda bir yaris gececektir bu sene besiktas acaip kollanip sampiyon yapilmak istenecek bakalim hakemlere ragmen basarabilecekmiyiz

Ben rabiot un sara ile benzer profil olduğunu düşünüyorum yanlış mıyım?
Benzer yonleri var diyebiliriz , sadece Rabiot defansif olarak daha olgun duruyor o da tecrube + oynadigi takimlardan gelen bazi aliskanliklar ile alakali oldugunu dusunuyorum. Tabi Rabiot buraya gelse aslinda uclu orta sahada gormek lazim, yani Torreira ve Sara ile beraber. Ayni sistemde hoca inat edecekse zaten Rabiot olmaz.

Benzer yonleri var diyebiliriz , sadece Rabiot defansif olarak daha olgun duruyor o da tecrube + oynadigi takimlardan gelen tecrube ile alakali oldugunu dusunuyorum. Tabi Rabiot buraya gelse aslinda uclu orta sahada gormek lazim, yani Torreira ve Sara ile beraber. Ayni sistemde hoca inat edecekse zaten Rabiot olmaz.
Hoca icardi ye yakın bir oyuncu istiyor. Bu net. Herkes 4-3-3 istiyor ama icardi bu sisteme uygun bir oyunu mu? bence değil. 4-3-3 de santraforunun biraz daha pivot ve güçlü olması gerekiyor bence. Batshuayi ile oynarsan olabilir. Ama icardi tek başına 2 azman stoper arasında ezilebilir. Ben sistemi zorlamasının sebebini bu olarak görüyorum...

Dün gene hakeme saldırı olmuş Antalya maçında.

Hamsi hemen hakemlerin maasina zam yaparak bizim çocuklar diyerek kol kanat gidermeli.

Neyse ki flo'nun sahibi türkiye ayakkabı sektörünün %15ini elinde tutan baylockcu gitti de hakemler düzgün maç yönetmeye başladılar ve şiddet olayları da azaldı.

Serhan Türk:’’Galatasaray sol bek transferinde sona geldi.’’

Serhan Türk:’’Kerem ve Zaha ayrılırsa bir de kanat transferi yapılacak. Galatasaray bu 2 transferle transferi kapatacak.’’

Serhan Türk:’’Fırsat 10 numara transferi düşük ihtimal görünüyor.’’
Bu adamın dedikleri genelde çıkıyor...

Olurda Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak Okan Buruk gönderilsin diyenler olacaktır, ben devam etmesinden yanayım. Ama mevcut sorunlara mutlaka çözüm bulması gerekiyor.

Sol bek alamayacağım çünkü orta saha alacağız dediler diyelim bana uyar
En kötü bir yerli çözmek lazım oraya defansif özellikleri de olmalı. Köhn harici orada oynayabilecek adam yok. Dubois falan takımda tutmaya gerek yok sal gitsin 200 bine oyuncu bulursun onun yerine

Olurda Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak Okan Buruk gönderilsin diyenler olacaktır, ben devam etmesinden yanayım. Ama mevcut sorunlara mutlaka çözüm bulması gerekiyor.

Transferde 2 oyuncu için 30 milyon Euro harcatıp Young Boys'a elenen hocanın alnını karışlarım

En kötü bir yerli çözmek lazım oraya defansif özellikleri de olmalı. Köhn harici orada oynayabilecek adam yok. Dubois falan takımda tutmaya gerek yok sal gitsin 200 bine oyuncu bulursun onun yerine
Bekler sayısal olarak da az. Söylediğim gibi dübois orayı yedekleyemiyor bile. Sağ bek sol bek farketmez almak lazım birini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt