- 3 Haziran 2015
- 56.773
- 65.903
- 4.143
Yarin koca sezonun rotasi belli olacak inanilmaz gerginim transferler mransferler hersey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türkiye'de futbol tamamen sonuca göre yorumlanıyor.
sonuç her şeydir.
bugün fbli taraftarlar, sosyal medyada, sokakta, kendilerini ligin favorisi ilan etmişler.
fred-zym-ismail 3lüsü bozulmazmış. orta saha transferine gerek yokmuş.
neden? fred kolsuz kaleciye 3 gol attı çünkü.
ama fred'in oynadığı topu kimse görmedi. leş gibi oynuyordu lan bildiğin.
bir tek ismail'e laf etmem. çocuk her yere koşuyor, bayağı dinamizm katıyor gerçekten.
fb'in kadrosu da, oyunu da bok gibi.
bjk bzim 2022-2023 kadrosuna benzer bir kadro kurdu ama bizim en büyük avantajımız, o sene avrupa'da yoktuk. sadece ligde mücadele ediyorduk. bjk lig+avrupa temposunu kaldırabilir mi?
yoksa fb'den fersah fersah öndeler şu anda.
biz de şu saha dışı gündemden bir arınabilsek, gs'ın tavanı her iki rakipten de yüksek.
Rabiot Turkiyeye gelecek ama fenermi alir bizmi aliriz bilmiyorumAyrica Rabiot nereye imza atacak onu da merak ediyorum cunku 5 buyuk ligde son 4 gun kaldi.
Benzer yonleri var diyebiliriz , sadece Rabiot defansif olarak daha olgun duruyor o da tecrube + oynadigi takimlardan gelen bazi aliskanliklar ile alakali oldugunu dusunuyorum. Tabi Rabiot buraya gelse aslinda uclu orta sahada gormek lazim, yani Torreira ve Sara ile beraber. Ayni sistemde hoca inat edecekse zaten Rabiot olmaz.Ben rabiot un sara ile benzer profil olduğunu düşünüyorum yanlış mıyım?
Hoca icardi ye yakın bir oyuncu istiyor. Bu net. Herkes 4-3-3 istiyor ama icardi bu sisteme uygun bir oyunu mu? bence değil. 4-3-3 de santraforunun biraz daha pivot ve güçlü olması gerekiyor bence. Batshuayi ile oynarsan olabilir. Ama icardi tek başına 2 azman stoper arasında ezilebilir. Ben sistemi zorlamasının sebebini bu olarak görüyorum...Benzer yonleri var diyebiliriz , sadece Rabiot defansif olarak daha olgun duruyor o da tecrube + oynadigi takimlardan gelen tecrube ile alakali oldugunu dusunuyorum. Tabi Rabiot buraya gelse aslinda uclu orta sahada gormek lazim, yani Torreira ve Sara ile beraber. Ayni sistemde hoca inat edecekse zaten Rabiot olmaz.
Dün gene hakeme saldırı olmuş Antalya maçında.
Bu adamın dedikleri genelde çıkıyor...Serhan Türk:’’Galatasaray sol bek transferinde sona geldi.’’
Serhan Türk:’’Kerem ve Zaha ayrılırsa bir de kanat transferi yapılacak. Galatasaray bu 2 transferle transferi kapatacak.’’
Serhan Türk:’’Fırsat 10 numara transferi düşük ihtimal görünüyor.’’
bombalar ardi ardina ptlamaga basladi
En kötü bir yerli çözmek lazım oraya defansif özellikleri de olmalı. Köhn harici orada oynayabilecek adam yok. Dubois falan takımda tutmaya gerek yok sal gitsin 200 bine oyuncu bulursun onun yerineSol bek alamayacağım çünkü orta saha alacağız dediler diyelim bana uyar
Bu takımı eleyemiyorsa devam falan etmesinOlurda Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak Okan Buruk gönderilsin diyenler olacaktır, ben devam etmesinden yanayım. Ama mevcut sorunlara mutlaka çözüm bulması gerekiyor.
Olurda Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak Okan Buruk gönderilsin diyenler olacaktır, ben devam etmesinden yanayım. Ama mevcut sorunlara mutlaka çözüm bulması gerekiyor.
Bekler sayısal olarak da az. Söylediğim gibi dübois orayı yedekleyemiyor bile. Sağ bek sol bek farketmez almak lazım birini...En kötü bir yerli çözmek lazım oraya defansif özellikleri de olmalı. Köhn harici orada oynayabilecek adam yok. Dubois falan takımda tutmaya gerek yok sal gitsin 200 bine oyuncu bulursun onun yerine