Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.971
- 16.572
- 2.648
Bu ne yav sonunda vasatsaray olacağız… kesin Kerem’den kötüdür bu herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence hem Kerem hem Zaha gidiyorsa kanat lazım sadeceKanat ihtiyacı da var eyvallah ama gidip de en olmaması gereken profili bulmak da ne bileyim tamamen iş bilmemezliktir.
Mesela hangi mevkide dengimiz değillerKadro kalite hoca olarak hiç biri dengimiz değil büyük konuşmak değil amacım
Muslera kaleci değil okan hoca degil o sebeple burada o konulara girmemMesela hangi mevkide dengimiz değiller
bu hesapta bu 12 tane oyuncuyu bildirdik diyelim kalan 13 oyuncuyu da bu listeden belirlemek gerekiyor:h-grown:
kerem
apokerim
barış
altyapı:
metehan
yunus
efe
ali turap
gurbetçi:
kaan
berkan
demirbay
günay
1 adet h-grown eksiğimiz var. (kimse ayrılmazsa)
kadroda bu kriterlere uyan oyuncularımız:
taylan
siraçhan
net olarak türkiye doğumu bir oyuncu transfer etmeliyiz.
benim tercihim, olabiliyorsa, "emirhan ilkhan" olmalı bu oyuncu.
Belçika liginde 3500 dk süre almış çocuk için o parayı verme riskini alabilecek mali yapı yok bu kulüpte. Zengin kulüpler ise böyle denemeler yapmak zorunda; tutmasa da sarsılmazlar, amortismanını önceden sağlayabiliyorlar.neden kendini küçümsüyorsun
önemli olan almasını bilmek
bravoneden kendini küçümsüyorsun
önemli olan almasını bilmek
he bu kadar yaniMuslera kaleci değil okam hoca degil o sebeple burada o konulara girmem
derbilerde ezildik yazarken oyle olmadigini sende biliyorsun hocam.. doue nin 2 kati jelert bonservis. Çekmek dehlemekhe bu kadar yani
mesela bek konusunda fbnin çok gerisinde olduğumuzu söyleyemiyorsun
ortasahada tüm derbilerde ezildiğimiz önemli değil
kanatlarda zahayı küstürüp keremin gitmesi için kulüp tarafından baskı kurulması pek önemli değil
10 numaranın 37lik mertenste olması da pek önemli değil
ama kadromuz herkesin üstünde![]()
çok farklı kafa yapın var. bi argümanın yok, kafanın içinde 3-5 tane kelime oluşturmuşsun zorda kalınca yapıştır gitsinAynen derbilerde ezildik.. doue nin 2 kati jelert bonservis. Çekmek dehlemek
Derbilerde ezildik yazdıktan sonrasını okumadımçok farklı kafa yapın var. bi argümanın yok, kafanın içinde 3-5 tane kelime oluşturmuşsun zorda kalınca yapıştır gitsin![]()
Siz öylesiniz ve siz gibiler ben o dediğin kelimeleri kullanmıyorum zatençok farklı kafa yapın var. bi argümanın yok, kafanın içinde 3-5 tane kelime oluşturmuşsun zorda kalınca yapıştır gitsin![]()
aç bak geçen sene ki bütün derbilere. ortasahada ezilmediğimiz bir maç söyle.Derbilerde ezildik yazdıktan sonrasını okumadım
Hocam gözünüzü seveyim burası acayip bir yer siz ve sizin gibiler ezildik ya geçen yıl ezildik fener süperdi okaç bak geçen sene ki bütün derbilere. ortasahada ezilmediğimiz bir maç söyle.