Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.247
- 17.899
- 2.228
sağlam bir kolpa salacam vaziyet alın demiş eyüp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşününce, muhtemel bir durumBenfica ile kartal sembolünden gelen bir bağ var aralarında herhalde.

bu adamda burda boklanmışmıydı ?12 m euroya chiesa barçada
evet çöp dendi daha öncebu adamda burda boklanmışmıydı ?
gerçekten forumun futboldan ve futbolcudan anlama seviyesi beni ürkütüyorevet çöp dendi daha önce
aynen barça kim yaBarca aldıysa çöptür zaten yav. Çokta şeyapmayın
Oldu
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anlaşılan bu sezon ZORLU geçecekKohn un maaşı iyi öncelik orta saha olmalı
![]()
bunlar orta saha almaz bence .Alırlarsa büyük süpriz olur benim içinKohn un maaşı iyi öncelik orta saha olmalı
![]()
simo kim renktaşsimo rabiotun annesi haberine alıntı yapıp öyle mi olmuş yazmış. Hayırlı olsun şimdiden
BBirliğinden çıkacam dedi onuda yapmadı. Paralar nerde bilmem, bilen açıklasın, kulüpte kara delik olabilir.Maşallah ya hadi fbyi geçtim açlıktan ağzı kokan, taraftar gücü bile olmayan fakir takım, yeni burak elmas diye bahsettiğimiz adam başkanlığında sürekli transfer yapıyor.Ne gelirleri var ne bir haltları biz gelir rekoru kirmisken bile limit falan diyorlar , ulan bu limit bir bize mi var anasını satayım yeter ama artık ya.Adamlar bizim yaz transfer don3mi harcadığımız parayı devre arası harcadı üstüne yazın da harcıyor.Bizim yönetim ve hoca sabote mi etmek istiyor takımı ne yapıyor acaba.Bir tane top taşıyan orta saha en kötü kiralasak aman çok güçlü oluruz kafasında falanlar mi ya yeter artık.Harbiden yatacak yeriniz yok , en ufak sıkıntıda da taraftara sallarsiniz anca.50 tane adam vardır en az sadece maaşını ödeyip kiralayabilecegin.Yaziklqr olsun valla yazıklar olsun cidden
yatak odacısimo kim renktaş