Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sende mi luton town kariyeri yapıyorsun renktaş
Yok reis ben 1 yıldır oyuna pek girmiyom :D Arada 1-2 oynayıp başka oyuna geçiyom :D Psg'ye öyle 1 sistem kurmuşum ki rakip kim farketmeksizin Maç'tan önce yazı tura atıyom 3,5 Üst bitecek mi diye ona göre sonuçları alıyom :D 1 yerden sonra sıkıldım oyundan :D

müthiş transfer

ardanın futbol zekasına hayranım

ilk defa ,son eyupspor macina *arda icin baktim. genelde ligi biz ve derbiler haric 2000lerin baslarindan beri izlemem.istisnalar disinda.

bu macta bu tarz bir istisna durumdu.
*<-oynattigi oyun ovulunce yakin cevremden, bir bakayim dedim 90 dakika ; velhasil maci izlerken hangi bolge de bold gereksinim olabilir diye bakarken, 90 dakika sonrasinda - evde kendi kendime yorumum -ustte belirttigin *ismin bosta oldugunu,tecrubesi ,skala ve tipolojik ozellikleri baglaminda eyupspor'un oynadigi oyuna
bold nokta atisi bir hamle olur -eger arda hoca kendisinin durumundan haberi varsa . ki, nitekim varmis . takdir ettim bu inceyi gorup hemen ivedi hamle yapmasini .

saygi ve selamlar .

Uclu orta saha sistemini unutun dedi Okan Buruk.

Ne bok anladim o zaman bu transferlerden? Sara ile Torreira oynayacak bu sezon kisaca.

Bizim sergio işi de yalan oldu. Dediğim gibi kalırsa asla lisansı çıkarılmamalı üç kağıtçı düzenbazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt