Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Burda herkes beğendiği futbolcuları öneriyo dayım ben de aynı şekilde öneriyom isimlerin değişik olması 1'er tesadüfKanks sen niye he garip isimli topculari öneriyon yav. Mike, gregor, zargana falan![]()

Burda herkes beğendiği futbolcuları öneriyo dayım ben de aynı şekilde öneriyom isimlerin değişik olması 1'er tesadüfKanks sen niye he garip isimli topculari öneriyon yav. Mike, gregor, zargana falan![]()

aklıma badem bıyıklı biri geliyor gibi ama hayırlısırabiot'un annesine takip isteği gönderen ve engel yiyen yöneticimiz kimdir?
10 sn trollugu biraktım hayatimin en berbat donemiydi Sir Fera-MUZ kayalarbıktık trollüklerinizden cidden
yeter artık yav
sende mi luton town kariyeri yapıyorsun renktaşBurda herkes beğendiği futbolcuları öneriyo dayım ben de aynı şekilde öneriyom isimlerin değişik olması 1'er tesadüf![]()
Yok reis ben 1 yıldır oyuna pek girmiyomsende mi luton town kariyeri yapıyorsun renktaş
Arada 1-2 oynayıp başka oyuna geçiyom
Psg'ye öyle 1 sistem kurmuşum ki rakip kim farketmeksizin Maç'tan önce yazı tura atıyom 3,5 Üst bitecek mi diye ona göre sonuçları alıyom
1 yerden sonra sıkıldım oyundan 
sende mi luton town kariyeri yapıyorsun renktaş
fm oynamaya utanmıyor musunuzYok reis ben 1 yıldır oyuna pek girmiyomArada 1-2 oynayıp başka oyuna geçiyom
Psg'ye öyle 1 sistem kurmuşum ki rakip kim farketmeksizin Maç'tan önce yazı tura atıyom 3,5 Üst bitecek mi diye ona göre sonuçları alıyom
1 yerden sonra sıkıldım oyundan
![]()
lutonu nefsimi terbiye etmek için aldım tavsiye ederim luton kariyeri ile küçük şeylerle mutlu olmaya başlıyorsunfm oynamaya utanmıyor musunuz
Fm Konu'sundan alıntı yapacaktım baktım hangisini alıntılayayım diyerekten vazgeçtimfm oynamaya utanmıyor musunuz

Bunun editini biri bana bulsun arkadas
3 tane kaleci yerine 2 kaleci yazdırırız
fmde öyle yapıyom
fm oynamaya utanmıyor musunuz

müthiş transfer
ardanın futbol zekasına hayranım
simo kim renktaş

aç bak geçen sene ki bütün derbilere. ortasahada ezilmediğimiz bir maç söyle.