Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Hayırlı olsun bence faydalı olacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet çöp dendi daha önce
Kulüpte hain var mı bilmem ama bir şeyler iyi gidince kıskançlıklar çekememezlikler başarıyı paylaşamamak gibi gibi konular ortaya çıkıyor. Güç savaşları falan derken hep en sevilen adamlar ayrılıyor. Sağlam bir yönetim olsaydı bunlar olmazdı. Saha dışına çok çıkıldı. Erden başkan bankalar birliği kemerburgaz transfer kaptanlık derken dağıldık. Oyun da hiç iyi değil. Elendiğimiz anda paraşütsüz düşüş başlar.2 sene sampiyon olmus bir takim. omurgasi saglam oyuncularla olusan, aslinda 2-3 cok saglam transferle lige ambargo koymak var iken su dustugumuz durum cok komik degil mi. aynen katiliyorum. bu mac bizi belki biraz diriltir yenersek, ama sonumuz hic iyi gozukmuyor. kulubde ciddi hainler var. her iyi sezonlardan sonra ortaya cikiyorlar.
2 hafta önce yazdim, en fazla sol bek alinir. Kanatlar giderse bi kanat.Neyse en azindan buraya daha orta saha yazmaya gerek kalmadi hocanin aciklamalarina bakarsak transfere gerek yokmus o bolge icin.
Bunu bizim forumu okuyup soyledigine yemin edebilirim ama ispat edememOkan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım.' diye bir şey okudum. Herhâlde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var."

bu adam mertensle bize kanser edecek sanırımBunu bizim forumu okuyup soyledigine yemin edebilirim ama ispat edemem![]()
Paylas knk bulamadimYoing boys konusundki mesajima bak