Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sene sampiyon olmus bir takim. omurgasi saglam oyuncularla olusan, aslinda 2-3 cok saglam transferle lige ambargo koymak var iken su dustugumuz durum cok komik degil mi. aynen katiliyorum. bu mac bizi belki biraz diriltir yenersek, ama sonumuz hic iyi gozukmuyor. kulubde ciddi hainler var. her iyi sezonlardan sonra ortaya cikiyorlar.
Kulüpte hain var mı bilmem ama bir şeyler iyi gidince kıskançlıklar çekememezlikler başarıyı paylaşamamak gibi gibi konular ortaya çıkıyor. Güç savaşları falan derken hep en sevilen adamlar ayrılıyor. Sağlam bir yönetim olsaydı bunlar olmazdı. Saha dışına çok çıkıldı. Erden başkan bankalar birliği kemerburgaz transfer kaptanlık derken dağıldık. Oyun da hiç iyi değil. Elendiğimiz anda paraşütsüz düşüş başlar.

Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım.' diye bir şey okudum. Herhâlde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var."

Sara yı da düşman edecek taraftara bunlar
Erden Timur sonrası nasıl bir vizyon kaybı bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım.' diye bir şey okudum. Herhâlde 12 kişi oynayacağız. Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var."
Bunu bizim forumu okuyup soyledigine yemin edebilirim ama ispat edemem :asd:

Hoca belli ki bir kanat, bir sol bek, bir de fırsat çıkarsa 10 numara istiyor. Stoper istiyor da olabilir orasını kestiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt