Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan buruk: "geldiğimizde galatasaray 13. sıradaydı. 13. olmuş takımı iki sene üst üste şampiyon yapan bir kadro, bir başkan ve yönetim var. biraz mantık çerçevesinde düşünmek gerekiyor. kaybettiklerimiz üzerinden konuşup kazandıklarımızı konuşmazsanız bu gerçekçi gelmiyor"

çok doğru

Ben bu floryanın kreşe dönmesinden rahatsızım herkes ufak çocuklarını alıp antrenmana geliyor.

Ayak tenisi muhabbetinden daha tehlikeli bir hala geldi bu durum. İş yerine çocuk mu götürülür???!!

Abartma renkdaş yav. Ayda bir çocukları gitse ne olur. Geriye kalan günlerde ciddi çalışsınlar yeter.

Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit GALATASARAY'ı kurtarır!

Erden Timur ne büyük adammışsın sen. Hocasından yöneticisine şunların bugünkü halini görünce asıl takımı toparlayan, işleri yürüten adamın sen olduğunu daha net görüyorum.

Seni neden istemedikleri belliymiş bunların. Birileri egosundan birileri paradan vazgeçemiyor.

Olan Galatasaray'a oluyor. Yazık.
Erden başkan bir marka gercekten

okan buruk: "geldiğimizde galatasaray 13. sıradaydı. 13. olmuş takımı iki sene üst üste şampiyon yapan bir kadro, bir başkan ve yönetim var. biraz mantık çerçevesinde düşünmek gerekiyor. kaybettiklerimiz üzerinden konuşup kazandıklarımızı konuşmazsanız bu gerçekçi gelmiyor"

çok doğru
erden yok, yönetim de yok

Yönetim içinde Okan Buruk’u taraftara karşı dolduranlar var bence kendi beceriksizliğini örtmek için.

İşin kötüsü Okan hoca da bu gaza geliyor gelişen egosunu yenemediği için.

Kovulup kaybettiğinin değerini anlayınca anlar hata yaptığını. Aynı şey maalesef bir takım Galatasaray taraftarı için de geçerli tersinden.

İki taraf da daha sakin ve makul olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt