Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.074
- 3.268
- 1.148
sergio oliviera gittiğine göre takımdaki kıymetli yerini doldurmak için urfa kanadından hamle bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm suç fener medyasının yani. Kabak gibi ortada bir transfer sorunu var. Yarın sahaya as olarak çıkabilecek 2 oyuncu daha geçen hafta gönderilecekler listesindeydi. Bir tanesini hocan küstürdü.Fener medyası başardı bu kez camia komple kaosa girdi taraftar şarampole yuvarlandı halbuki geçen senenin aynısını yaşıyoruz geçen senede sezona böyle kötü başladık molde maçlarındaki senaryonun birebir aynısı var Şuan ama şerefsizler yalan yanlış haberlerle taraftarı yönetime ve hocaya küstürdü bu durum sıkıntı ama biliyorum ki yarın y.boyu iktir kaktır yeneceğiz sonra ligde 2-3 maç kötü oynayıp kazanacağız takım diyip tutucak taraftar özüne dönecek olacak olan aynen bu
Bravo rts.Fener medyası başardı bu kez camia komple kaosa girdi taraftar şarampole yuvarlandı halbuki geçen senenin aynısını yaşıyoruz geçen senede sezona böyle kötü başladık molde maçlarındaki senaryonun birebir aynısı var Şuan ama şerefsizler yalan yanlış haberlerle taraftarı yönetime ve hocaya küstürdü bu durum sıkıntı ama biliyorum ki yarın y.boyu iktir kaktır yeneceğiz sonra ligde 2-3 maç kötü oynayıp kazanacağız takım diyip tutucak taraftar özüne dönecek olacak olan aynen bu
yav abartıyorum zaten biraz gırgıra vurdum tweete gülüp. fakat ayda bir gibi de durmuyor. ne bileyim en azından cl maçı öncesi çocuklar, bakıcılar vs gelmesin isterdim.Abartma renkdaş yav. Ayda bir çocukları gitse ne olur. Geriye kalan günlerde ciddi çalışsınlar yeter.
2 yıllık şampiyonluktan bahsedildiği için 2 yıllık yöneticiden bahsediyorum.yav 2 yıllık adamı yüz yıllık kulüpten büyük yaptınız ya ne diyeyim
Asıl sorgulanması gereken antrenman disiplini olmalı bence bu ülkede. Avrupadakiler komando antrenmanı yapıyor bizimkiler o seviyede yapmıyorlar malesefyav abartıyorum zaten biraz gırgıra vurdum tweete gülüp. fakat ayda bir gibi de durmuyor. ne bileyim en azından cl maçı öncesi çocuklar, bakıcılar vs gelmesin isterdim.
%100 konsantrasyon mottosuna uymuyor bir kere.
Adam hakli ne haha atiyonuz
Geldiği gün yanlış iş dedik. Serbest düşüşte olan sağa sola kiralanan adama 4 yıllık sözleşme saçmalıktıO kalan parasını çatır çatır alacak
1000 tane sallama haber girmiştir bu dönemde. Apayrı bir manyak.Haberde Galahaber diye bir kolpacıyı paylaşmışlar. Adam kolpa sallayıp tutmayanları siliyor.