- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
İyiyse cennete gitsin bize topçu lazımoliveira iyi adam satılmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyiyse cennete gitsin bize topçu lazımoliveira iyi adam satılmamalı
iyi topçuİyiyse cennete gitsin bize topçu lazım
burada üslup arama deniz herkes seviyesizleştiÜslup tan bahsetmek sizin seviyeniz değil hata yaptık
Bunu yazdim diye t. Nöbetine yazamama cezasi aldim. Sil istersenHaberde Galahaber diye bir kolpacıyı paylaşmışlar. Adam kolpa sallayıp tutmayanları siliyor.
voldemort mu bu yav zaten kolpacı diye yazmış ya heisBunu yazdim diye t. Nöbetine yazamama cezasi aldim. Sil istersen
td değilbaya iyi tdler bosta (xavi ...)
Dursun erken seçime gitmez. Bir kere gitti zortladı banko seçilirim sanıp.Erken seçim olacak
şu yönetim küfür yiye yiye gidecek kurtuluşları yok
önce okan sonra dursun
okan hic degil ozamantd değil
Senin Okan hocaya desteğin temsili reis yavOkan hocam sara mertens riskli olur mu bunu iyi hesapla . Sana güveniyoruz m
barça ile ben de şampiyon olurum. Gs ile şampiyon olsun kolaysa bütün herkes sana karşıykenokan hic degil ozaman
Oynattığı sistem şu kadrolarla Beşiktaş'tan fark yeme sistemi.Bu Konu'da başarılı 3-1 5-0 gibi Skorlarla Beşiktaş'a yenilmek yetenek isterYav bişe diyecem yapacaz edeceğiz değil de bir kere de yap ondan sonra konuş.
Herifin kibire bak ne oynadığımız sitemi bilen varmış. Ulan aylardır çözemedik zaten bu sistemin ne olduğunu.
Şimdi de üsluplandımÜslup tan bahsetmek sizin seviyeniz değil hata yaptık
Lok-tar ogar!Aga siz de gaza geldiniz mi orklar gibi saldırıyonuz
Az sakin olun la