Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.288
- 101.504
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha güçlü döneceğimForumu 6 aylığına sametten kurtarıyorum. Hayır dualarınızı beklerim.
Ben bu floryanın kreşe dönmesinden rahatsızım herkes ufak çocuklarını alıp antrenmana geliyor.
Ayak tenisi muhabbetinden daha tehlikeli bir hala geldi bu durum. İş yerine çocuk mu götürülür???!!
Bizim dinozorlar yine seçerlerBardağın dolu tarafından bakarsak bu sezon dan sonra dursundan kurtulmak için 1 yılımız kalıyor. iyi ki seçim süresini 2 yıl yaptılar
Ben hep aynı oyunu oynarım diyen adam neyin analizini yapacak yavYB hocası mı yoksa Okan hoca mı rakibini daha iyi analiz edip daha çok çalışmıştır
Okan hoca diyemiyorsak sıkıntı var demektir
Young boys gibi vasat takım için bunu yapmamaliydin. Bireysel goturebiliriz. Defanslari kötüGeçersek banlanıyorum
Madem çok düşüncelisinYoung boys gibi vasat takım için bunu yapmamaliydin. Bireysel goturebiliriz. Defanslari kötü
ısınma o gösterdiği yahu. Isınma zamanında bahsettiğin eforu harcamazlar.Bunlar bizle inadına dalga geçiyor heralde
Bu nasıl video böyle videonun neredeyse tamamında yürür tempoda takılıyor takım
Maça hazırız diye paylaştıkları videoya bakın inanılmaz cidden
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pardon renktaş ama bizim defans acaip formsuz. 4 maç 10 gol yedik ve Young boys bize 3 tane attı ama 4-5 tanede kaçırdıYoung boys gibi vasat takım için bunu yapmamaliydin. Bireysel goturebiliriz. Defanslari kötü
Daha iyi bir takım olsa girerdim valla. Rezil bir takım young boys.Madem çok
3 ay ben
3 ay sen olarak bölüşüyoruz cezayi
Maç öncesi idmanda yüksek efor olmaz, taktiksel geçişler çalışılır daha çok.Bunlar bizle inadına dalga geçiyor heralde
Bu nasıl video böyle videonun neredeyse tamamında yürür tempoda takılıyor takım
Maça hazırız diye paylaştıkları videoya bakın inanılmaz cidden
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz gol beklentisinde daha üstün olmuşuz ilk maçta. Rakipte defans yok bizi geçtim artık.Pardon renktaş ama bizim defans acaip formsuz. 4 maç 10 gol yedik ve Young boys bize 3 tane attı ama 4-5 tanede kaçırdı
Var mısın iddiayaPardon renktaş ama bizim defans acaip formsuz. 4 maç 10 gol yedik ve Young boys bize 3 tane attı ama 4-5 tanede kaçırdı
Ulan sanki yumurta paylastiriyorVar mısın iddiaya
Yarın eleyeceğiz
Eleyemezsek sen 2 ay elersek ben 2 ay ban