Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.700
- 48.111
- 4.933
thalia mıöyle demiyor.
gs için öncelikli aday taglia diyor.
Istırırız, dişleriz.
Rosalindaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
thalia mıöyle demiyor.
gs için öncelikli aday taglia diyor.
Hummels‘in ex karisi hakkında düşüncelerin var mıdırHummel's fbyi bekliyor kaynak sorma
Ada YüzgeçNe zaman dönüyor sergen
O kim yav reisAda Yüzgeç![]()

Fr>tr çeviri yanlışlığıFransızca mı biliyorsun yoksa bir yere mi tercüme ettirdin? Ben İngilizce'ye çevirince Tagliafico için öncelik değiliz diye bir şey yazmıyor. Bizim önceliğimiz Tagliafico'ymuş, Operi'yi önermişler ama ilgilenmiyormuşuz. Sadece böyle çevirdi.
Daha iyisi için bekletiliyorAhmet Tagliafico Galatasaray’a yakın.
via Nicolás Kolap
Ne izlerdik nethalia mı
Istırırız, dişleriz.
Rosalindaaaaaaa
Nottingham ne alaka? Lyon'da oynuyor.Ben izliyorum Nottingham maçlarını,sonradan giriyor oyuna, Saracchi gibi , ben pasımı veririm fazla bulastirmayin beni der gibi
Alt yapının stariO kim yav reis![]()
dahi anlamındaki -ci'leri ayrı yazman beni gururlandırdı. :dtaglifiko messi ci mi icardi ci mi
Cathy Fischer için düşüncelerimi meşgul etmiyorum renktaş, şuan solbeke odaklandım sağıma bek soluma bek heryerime bekHummels‘in ex karisi hakkında düşüncelerin var mıdır
sorumun cevabı bu değil velicimdahi anlamındaki -ci'leri ayrı yazman beni gururlandırdı. :d
Şerefsiz Fernando José Altamirano del Castillo, 25 yıldır sana hala kinliyim olm.
Messi ile icrdinin arasında sorun yokki yav yazın icardi kendi demisti bunu roportajın birindetaglifiko messi ci mi icardi ci mi
tagliasorumun cevabı bu değil velicim
İzlermiydin harbi
Abooo Nottinghamdaki Toffolo sandım ben , çok içince oluyor bazen efendim pardonNottingham ne alaka? Lyon'da oynuyor.
varMessi ile icrdinin arasında sorun yokki yav yazın icardi kendi demisti bunu roportajın birinde