Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takipten çıkarma veya eski takımın postlarını silme gibi saçma bir şey yoktur.

Bu yönden batsı takdir ediyorum diyebilirim.

Bizim takimda dovuscu/cirkef bir oyuncu da yok soyle dusununce. Tagliafico eger fizik olarak iyi durumduysa ben olsam alirdim hem takima agresif biri eklenmis olur hemde defansif acidan sol tarafi rahatlatir.

Liberato Cacace nasil bir sol bek bilen var mi?

Leonardo Buta da var mesela.
Cacace, Avustrayla Ligindeyken wonderkid olarak adı çıkmıştı. Adını o zaman duymuştum.

Önce 1.5 m € civarlarına Belçika ligine geldi oradan da 3 m € Empoli yapmış.

Belçika ligindeyken 1-2 maçına bakmıştım fakat o da hücumcu bir sol bek hatta sol kanat vs. olarak da kullandılar diye biliyorum.

Empoli'de son durumunu nedir bilmiyorum ama İtalya'da pek tutmamış gibi adını unutmuştum sen yazınca haa bu çocuk nerede diye bir baktım.

Son düzenleme:
Javi Galan - Mario Hermoso - Davinson Sanchez - Kieran Trippier
Derrick Köhn - Abdülkerim Bardakcı - Kaan Ayhan - Elias Jelert​

Şu takipten çıkarma veya eski takımın postlarını silme gibi saçma bir şey yoktur.

Bu yönden batsı takdir ediyorum diyebilirim.
Özellikle fenere gidenler çok yapıyor bunu. Bruma 1 dakika oynamadı fenerde ama tüm Galatasaray fotolarını silmişti adamın drogba sneijder ile bireyselde çekildiği fotolar duruyor ama takım yok. Bir tek garry rodriguez yapmamıştı bu silme işini.

Özellikle fenere gidenler çok yapıyor bunu. Bruma 1 dakika oynamadı fenerde ama tüm Galatasaray fotolarını silmişti adamın drogba sneijder ile bireyselde çekildiği fotolar duruyor ama takım yok. Bir tek garry rodriguez yapmamıştı bu silme işini.
Garry karakter olarak son zamanlardaki en iyi yabancı oyuncular arasında ilk 5'e girer. Adam gibi adamdır.

Bu gereksizi hala oynatiyoruz.

Ekstra para vermedik.

Maaşının 1.3ünü biz verdik, Başak 700 bin euro verdi gibi düşünelim, 1.8 alırken bir anda 2 almaya başladı.

Dönmek için de hem Başak verdiği parayı istedi hem de Dubois totalde o parayı kazanmak istedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt