- 3 Haziran 2015
- 56.798
- 65.934
- 4.143
Yok ceza 2026 ye kadardi itiraz edilmis ama CAS'dan reddedilmisBizim oraya gidip hep yenilen avukatlari mi almis? Adam normalde sene sonuna kadar cezali degilmiydi sanki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ceza 2026 ye kadardi itiraz edilmis ama CAS'dan reddedilmisBizim oraya gidip hep yenilen avukatlari mi almis? Adam normalde sene sonuna kadar cezali degilmiydi sanki?
İsviçre ligi takımıBu akşam ipler ya kopacak ya da yeniden sarılacağız. Çok kritik maç malesef. Köy takımına karşı düştüğümüz hale bak.
batıyoz mu
İsviçre ligi takımı
ne eziyeti renktaş ömrümüzün yarısı şampiyonluklarla geçmiş avrupada kupalar almışız sayısız süper kupa Türkiye kupası bir sürü zafer tatmışız ne eziyetigs kapansada şu futbol eziyeti bitse ya
İsviçre ligi takımı
İyi ki fenerli değilsin kötürüm olurdungs kapansada şu futbol eziyeti bitse ya
So?Meras lisanslı oyuncu
Hocam bence piyasa yükseldi mesela 18 bizim için çok ama piyasada normal bu adamın da değeri piyasaya göre bence dediğiniz gibi ben de tanimamhayatımda otavio'yu hiç duymadım. izlemedim de. yolda bile görsem tanımam.
25 m euro piyasa değeri varmış.
ulan dünya üzerindeki topçuların %78'ini falan tanımıyorum hee :d
Oyuncu degil demişsin ya ..
çoktan ölürdü benceİyi ki fenerli değilsin kötürüm olurdun
benim kuzen de lisanslı futbolcu ama topçu değilOyuncu degil demişsin ya ..
Köy takımı diye bir açıklama mı var atmışsınız
Oyuncu degil demişsin ya ..
Oyuncu olan birine oyuncu değil denmiş ben de oyuncu dedim sen futbolcu oldun mu ki demedimYav biri cikip ülkedeki en kötü, üc kagitci, vatandasini soyan ve ifsa olmus siyasetciyi elestirse herhalde onu bile savunursun. Sözde argumanin, o adam siyasetci, senin siyasetci gecmisligin mi var da onu savunuyorsun diye tuhaf bir sekilde adami korursun.