Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakipler Ferrari gibi geçiyor yanimizdan hepsi top suruyor sende geniş alan verince en sevdikleri oyunu oynadı adamlar.

Atletizme düşman heriflrsiniz

Okan Buruk: “Davinson döndükten sonra da savunmaya takviyeler yapabiliriz. Transfer yapacağız.”

Rakipler Ferrari gibi geçiyor yanimizdan hepsi top suruyor sende geniş alan verince en sevdikleri oyunu oynadı adamlar.

Atletizme düşman heriflrsiniz
Direk arkayı süpürücü Amrabat'ı almak yerine tüm yaz uğraşıp hücumcu adam alırsan onda da 4-3-3 oynamazsan sonuç böyle oluyor orta saha yol geçen hanı gibi gelen gidiyor giden gidiyor.

İbrahim Hatipoğlu: "Transfer bütçesi, buradan gelecek gelirle alakalı bir bütçe değil. Planladığımız gibi eksiklerimizi gidereceğiz. Şu anda tespit edilen 2 bölgeye daha transfer yapmak için çalışmalar devam ediyor."

Birincisi bu saatten sonra gelecek transferi ben bilmem ne yapayım…

İkincisi sizin tespit ettiğiniz eksik maksimum sol bektir kanattır. Orta sahadaki sorunu teknik heyet yönetim hiç kimsenin görmediği net ortada.

Ben Javi Galan'ı çok iyi bilmiyordum. Şimdi Orkun Çolakoğlu ile Emre Özcan konuşuyor, ikisi de Angelino ve Köhn benzeri hücumcu bek olduğunu söylüyor...

O da gelse aynı halt olacak yani...
Okan futbolcudan anlamıyor anlamıyor net anlamıyor. Adam sürekli aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekliyor. Gidiyor demirbayın genç halini aldırıyor farklı sonuçlar bekliyor. Gidiyor jelert diye saçma sapan bi bek aldırıyor. Bu adamın yanlışlarını yazmaya kalksan roman olur

Teklif gelen kim varsa paketlenip bu takımın maaş bütçesi düşürülmeli. Gerçi yüksek maaş alanlara teklif falan da gelmiyor ya. Bu giderleri karşılayamayıp maaşlar gecikiyor haberlerini duyarız kışa doğru

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İbrahim Hatipoğlu: "Transfer bütçesi, buradan gelecek gelirle alakalı bir bütçe değil. Planladığımız gibi eksiklerimizi gidereceğiz. Şu anda tespit edilen 2 bölgeye daha transfer yapmak için çalışmalar devam ediyor."

İkincisi sizin tespit ettiğiniz eksik maksimum sol bektir kanattır. Orta sahadaki sorunu teknik heyet yönetim hiç kimsenin görmediği net ortada.
planları zahayı yollayıp kereme yedek almak ve köhnün önüne adam almak

Klasik türk mantığı hocam ya. Sınavdan 0 alirsin gider arkadaşlarının yaninda konuşursun 2. Sinavda esicem gurlucem görün siz diye. Sonra ondan da max 60 alirsin sonra dersinki ilkinden 0 almasam geçiyordum 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt