- 12 Ocak 2013
- 50.651
- 59.947
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oguzhan seskoDüştüğümüz gibi kalkmasını da biliriz kardeş. Sıkıntı çıkarma.
Adam sol bek ve kanat istiyor maalesef. Olayla alakası yok adamın. Yoksa şöyle bi açıklama yapmazdı.2 oyuncu istiyorum diyor hala madem istifa etmeyeceksin, adam gibi defansa bir adam al ve orta sahaya topsuz alanda kosabilen ve top calabilen adamlar getir. Bak kosamayinca takim ne oluyormus elin dandik takimi seni eliyor iste.
9 milyona yakın para alacagiz. Limit aciliyor. 1 tane de oyuncu gitse orn zaha 20 milyona yakin butce oluyor. Ayni anda da limitCL geliriyle alakası yokmuş yahu hoca kendisi demedi mi limit yok açmak için de CL ne girmeliyiz diye şimdi de diyorlar transfer yapacaz he yaparsınız milletin gazını alın anca gerçi yapsanız ne olur yaptıklarınız da ortada
İçimiz kan ağlıyor arkadaş trollük peşindedemek ki futbol 12 kişiyle oynanmaya başlayacak
Prsg s.ligi yapmis6 Ay önce Sparta Prag karşısında 2 maçta toplam 6 gol yemiş, bugün Young Boys karşısında 2 maçta toplam 4 gol yemiş (çok daha fazlasından kurtulmuş) bir takım zaten Şampiyonlar Ligine gitmesin
Adam sorunun motivasyon olduğunu dusunuyor. Okadar vasat bir herif2 oyuncu istiyorum diyor hala madem istifa etmeyeceksin, adam gibi defansa bir adam al ve orta sahaya topsuz alanda kosabilen ve top calabilen adamlar getir. Bak kosamayinca takim ne oluyormus elin dandik takimi seni eliyor iste.
Gerci konu sadece kosmak degil, taktif desen sifir acaba 2 transfer olunca bu sorunu nasil halledecek?
O işi ben son 8-9 aydır diyorum belki de.Ya sen düzgün bir orta saha kur, beklerin Köhn ve Jelert de olsa belki süper olmaz ama bu kadar da kötü oynamazlar... Oyuncuların kalite sorunu değil bu... Ha yetersiz de olabilirler ama böyle bir düzende yeterliliklerini veya yetersizliklerini görecek durum oluşmuyor...
Baş suçlu Okan hoca sonuçta onu da bu sistemde oynatmaya çalışan kendisi.