Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cosmos bizi büyük bir rezaletten korudu bu yeni şampiyonlar ligi sisteminde. Düşünün İsviçre lig sonuncusu ve galibiyeti olmayan takım bizi ezdi geçti.

Yeni sistemde ne tür skorlar ne hezimetler olacaktı.

Şimdi okanı ve okancıları kovma zamanı. Yağlı surat, ne diye başkan olduğu belli olmayan kişi de acil seçime zorlanmalı.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok komik bir savunma mekanizması bu hocam yani içimizi rahatlatmak için ne düşünceler üretiyoruz. Bugün bana deseler gidip gruplarda interden 20-0 yiyip dönmek mi yoksa young boys'u ön elemelerde elenmek mi 50 kere İnteri seçerim. Dün bizim yaşadığımız şey 30 40 gol yemeye eş değer bir rezaletti. Çok 5 6 yediğimiz maç oldu kimse hatırlıyor mu yok ama tromso maçını herkes dün gibi hatırlar çünkü o hezimetin daniskaydı dünkü maç gibi.

Bu elenme daha büyük bela olacak ilerde çünkü kasaya girmeyen 30 milyon euro yüzünden bu beceriksiz yönetim maaşları ödeyemeyecek. Bu iş bilmezler bu ekonomiyi asla döndüremez. Velhasıl 1.dursun dönemi gibi rezalet bekliyor bu taraftarı

8 numara isteyen arkadaşlar nasıl bir 8 numara istiyor onu da yazmalı. 8 numara dediğiniz merkez orta saha pozisyonunda bilmem kaç çeşit farklı tarzda profil var. Kadronun neredeyse hepsinin berbat görüneceği saçma oyunda direten bir hocamız var. Bir zahmet eldeki futbolculara göre doğru oyun planını yapsın da ondan sonra oyuncularımıza değer biçelim arkadaşlar. Oynatmayı bilene Berkan 20 milyonluk futbolcu olur, Sara 50 milyonluk olur.

Dün Napoli'ye 30 milyona giden McTominay dün Sara yerine sahada olsa ona da 5 milyon anca ederdi diyecektik muhtemelen. Sara'ya 18 milyon € verildi mi verildi, elinde bu oyuncu var mı var. O zaman bu futbolcudan en iyi verimi nasıl alırım diye düşünecek olan Okan Buruk. Bu tüm kadro için geçerli. Doğru oyunu da bulacak olan yine kendisi. 18 yaş ortalamalı altyapı takımı değiliz, futbolculara yeniden futbolu öğretmeyeceğiz. Kimin en iyi özelliği neyse ondan en iyi nasıl faydalanırım diye düşünmedikten sonra kimi alırsak alalım değer kaybı olacak.

Sara'yı demek ki elin adamı doğru kullanabilmiş de 18 milyona satmış. Biz de artık birilerini bir zahmet doğru kullanalım. 20 milyon piyasa değeri görünen Barış'ı 40 milyona satan haindir falan diyorduk, ne yapabildi dün mesela? Çocuk mevcut taktikte boş boş koşmaktan nasıl nefes alacağını şaşırmıştı. Koskoca Galatasaray'da daha duran topları kimin kullanacağı bile net belli değil. Canı isteyen gidip topu alıp kafasına göre kullanıyor. Burada yüzlerce sayfa da konuşsak bunları düzeltecek, çözüm üretecek kişi belli. O kişi de inadından vazgeçmediği sürece biz daha çok topçu gömeriz.

--------------- Muslera ---------------
x ---- Sanchez ------Nelsson ----- x
-------------- Torreira -----------------
------- Sara ----------- x --------------
---- Baris --- Icardi ---- Kerem ---------

Tecrubeli, temposunu kaybetmemiş sag bek ve sol bek; dribbling yapabilen, tempolu bir 8 numara lazım, Fred tarzı.
Surekli pres yapma sevdasından vaz gecilmeli ve Torreira daha iyi oynadigi 6 numara mevkisine geri donmeli.
Jelert su anda 11 oyuncusu olamaz; sag ve sol bek mevkilerini yedekler. Kohn satılmalı yada kiralanmalı.

--------------- Muslera ---------------
x ---- Sanchez ------Nelsson ----- x
-------------- Torreira -----------------
------- Sara ----------- x --------------
---- Baris --- Icardi ---- Kerem ---------

Tecrubeli, temposunu kaybetmemiş sag bek ve sol bek; dribbling yapabilen, tempolu bir 8 numara lazım, Fred tarzı.
Surekli pres yapma sevdasından vaz gecilmeli ve Torreira daha iyi oynadigi 6 numara mevkisine geri donmeli.
Jelert su anda 11 oyuncusu olamaz; sag ve sol bek mevkilerini yedekler. Kohn satılmalı yada kiralanmalı.
En basta bir Okan gitsin sistem.hocasi gelsin de kadro ayni.kalsa bile bir seyler olur,ayrica Muslera yi dunku hareketten sonra uzun sure dinlendirirdim bizim degerlerimiz şov dan onemlidir biz sikebahce degiliz yaptigi terbiyesizlikti bunca seneyi bir hareketle sildi cok sinirlendim

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatden sonra para harcamazlar bir iki firsat transferi yaparlar oda kendi külübünde dislanmis sorunlu oyuncu kim varsa onlar gelir ndombele tarzi tipler yani.

En basta bir Okan gitsin sistem.hocasi gelsin de kadro ayni.kalsa bile bir seyler olur,ayrica Muslera yi dunku hareketten sonra uzun sure dinlendirirdim bizim degerlerimiz şov dan onemlidir biz sikebahce degiliz yaptigi terbiyesizlikti bunca seneyi bir hareketle sildi cok sinirlendim

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan henüz gitmez. Mevcut bek oyuncularıyla iyi futbol oynamak imkansız.
Muslera bence ilk maçta yedigi hatali gollerden dolayı çok stresliydi bugun, turun gittiğini anlayıncada sinirlerine hakim olamadı; yapmamaliydi tabiki ama Muslera'nin terbiyesiz bir karakter olmadigini biliyoruz.

Sırada tüm takımlar kadrolarını tamamladı. Haliyle bu dönemde kimse oyuncusunu göndermek istemiyor demeye gelmedi mi. Bunu bekliyorum artık. Bahane üstüne bahane

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam icerden de olur ama.orta saha ile çık. Sara ve mertens ten biri ile oyna. Çift forvet olayı maçın sonuna doğru olacak bir şey. Lütfen hocam ya 30 m euro gitti orta sahasiz oynadık Icardi yoruldu milletin kum torbası oldu burda. Biri geldi demirbay bilmem kaç sara eder dedi laf olsun diye ne X oyuncu 20 y oyuncu eder ne de y oyuncu 20 X oyuncu eder. yarın öbürü diyecek ben bundan daha iyi oynarım digwri diyecek sirtimda tasirim seviye düştükçe düşecek ve sen buna izin veriyorsun hocam
Tamam

Bence merkez için bir takviye yapmayacağımız kabullenilmeli. Kaan-Berkan-Demirbay-Lucas-Sara
ile 5 kişi var. Oraya bir transfer demek, Kaan-Berkan gibi isimlerin hiç süre bulamaması demek, o sebeple merkez için transfer olmayacak bence.

Sara ile tamamladık, doğru-yanlış bir tercih ayrı konu ama merkeze transfer konusu kapandı bence.

Olursa sağ bek ve gidenlerin durumuna göre de kanat olabilir.

Yöneticiler taraftarı soyup cebe para indireceklerine hala boştayken sergio conceiçao’nun menajerinden randevu alsın

Yalnız bu fener hadjamı alırsa şaşırmam. bildiğin ferdi'nin arap versiyonu gibi bir şeydi eleman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt