Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tesislerde unuttukları adamları önce Bi takıma kazandırın yada yollayın sonra transfer yapın bi zahmet. Oli dubua yusuf Eyüp filan ne olacak belli değil. Oli yi hiç düşünmeyecektik niye kamplara götürdük.

ne olacak halimiz cafo dostum.
yazın başında belliydi aslında ya

2 yıl şampiyonluktan sonra camia karıştı klasik, üstüne 1 nolu adam gitti.

kadro iyi belki hoca kotarır dedik o yönetimden bile beter sıçtı. yaz başından beri her açıklaması her hareketi skandal.

yazın başında belliydi aslında ya

2 yıl şampiyonluktan sonra camia karıştı klasik, üstüne 1 nolu adam gitti.

kadro iyi belki hoca kotarır dedik o yönetimden bile beter sıçtı. yaz başından beri her açıklaması her hareketi skandal.
ilk geldiği halinden eser yok hocanın. başı kıçı ayrı oynuyor, tjknin attığı tokat kendine getirir biraz dedim ama yetmedi. daha geçen gün tjk yetmemiş bi tokat daha yemeli yazmıştım. dün ybden yedi o tokatı.

umarım kendine gelir ama zor. dün hala 2 takviyeyle avrupada finale gideriz demiş

takviye falan yapılmamalı abi, önce geçen sezonki yüklü maaşı olan adamları halletmeliler

biz niye metehana sans vermiyoruz???
adam hazirlik maclarin en büyük yildiziydi!

neyi eksik nelssondan??

Topu alan arap atı gibi sadece koşarak orta sahayı 50 sefer geçti yahu, nasıl görmezsin bu durumu okan hoca.

Sinirlenince alkolun dibini bulmuşum, anca ayılıyorum, deliricem yemin ederim.

Bom boş rakibe, sadece ben bilirim kibiri ile aptal aptal elendik.

kabus gibi bi gece.

topu alan 20-30 metre süre süre ceza sahamıza kdr geliyordu, bu nasıl iş arkadaş. faul yapmadan durduramıyoruz adamları

korner kullanıyorlar, muslera yan topta ölü çıkmıyor, hadi onu geçtik, takım bütün hava toplarını vurdurdu nerdeyse. garip işler

1724825019954.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt