Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen iki oyuncu da kotu degil. Hala oyuncu uzerinden sacma yorumlar yapiyorsun. Elendigin adamlarin en etkili oyuncusu gumrukte kiralik oynadi yaw.

Profil fotona koydugun adama da 18lik kazik diyorlar. Postlarini cikarayim mi neler yazmissin :d
Saraya laf ettirmem ama jelert dandik topçu kabul edelim

en çok da fblilerin iğrenç çamur atmalarına üzülüyorum.

neymiş avrupa'da 5 maçta 5 kırmızı almışız.

yok gs'a "kazandırılan" 102 puanmış.

ligde kollanıldığımızı iddia ediyorlar.

hele ki 2 yıldır türk futbol tarihine geçecek şekilde kendileri kollanırken.

neyse bunun da ahı çıkacak elbet sizden.

ulan ligin kalitesi bombok olduğundan her iki takım da 100 puan topladı. biri diğerinden bir adım daha fazla attı ve şamp oldu.

insanların bileğinin hakkı ile kazandıklarına bok atmayın adiler.

Yalnız bu fener hadjamı alırsa şaşırmam. bildiğin ferdi'nin arap versiyonu gibi bir şeydi eleman :)
Yav 2 haftadir bunu diyorum bende herif ferdi profili oyuncu. 2 milyon gibi komik paraya aldılar. Koca dünyada boey, nelsson, marcao gibi herifleri bulan scout bu adamı ve gözümüzün içine içine giren diğer çogu futbolcuyu bulamadı mı yani.
Filtre 20 milyonluk oyunculardan mı başlamalı.

Jelerte verilen parayla takım kurulur dedik.
Geçen sene locko 500 bin euroya transfer edildi bu yaz 15 kagit istedi adamlar dimi.

Lafa geldi mi 1 milyona mi oyuncu bulalim hep.
Bulalım arkadas takımda 5 tane de 1-2 milyona alınmış nokta atışı gençler olsun.

Bu takima kim gelirse gelsin kotu olacak bunu once kabul edelim.

Sol beke Davies, orta sahaya Rodri, kanat icin Sako falan gelmeyecegine gore gelen yeni oyuncu buradaki sistemsizligi cozene kadar zaten kafadan bir 2 ay geciyor. Okan Buruk istiyor ki gelen oyuncu kendi basina mac aldirsin, ucsun gitsin, boyle teknik direktorluk olmaz. Sen bu oyuncularin uzerine birsey katmalisin onlarda senin futbol mentalitene ayak uydurup bir sistemin parcasi icinde basarili olmaya bakmali.

Su ortamda boyle futbol kabul edilemez cunku futbol degil bir defa, hangi oyuncuyu getirsen getir zaten yine ayni kafada devam edecegi belli. Degisen hic birsey olmaz bu saatten sonra.

Her şey çok kötü
Sezondan beklenti sıfır
Moraller sıfır

Yav 2 haftadir bunu diyorum bende herif ferdi profili oyuncu. 2 milyon gibi komik paraya aldılar. Koca dünyada boey, nelsson, marcao gibi herifleri bulan scout bu adamı ve gözümüzün içine içine giren diğer çogu futbolcuyu bulamadı mı yani.
Filtre 20 milyonluk oyunculardan mı başlamalı.

Jelerte verilen parayla takım kurulur dedik.
Geçen sene locko 500 bin euroya transfer edildi bu yaz 15 kagit istedi adamlar dimi.

Lafa geldi mi 1 milyona mi oyuncu bulalim hep.
Bulalım arkadas takımda 5 tane de 1-2 milyona alınmış nokta atışı gençler olsun.
okan hadjamı nasıl buluyorsun tunny?

Takım top oynamıyor,taktik yok,çalışma yok, başarıya doymuşluk var.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öğrenciler bilir elinizde bir tane Rotring 0,7 versatil kalem var siz gidiyorsunuz aynı kalemden bir tane daha alıyorsunuz. Gabriel Sara'nın Kerem Demirbay'dan fazlası yok.

Bu takima kim gelirse gelsin kotu olacak bunu once kabul edelim.

Sol beke Davies, orta sahaya Rodri, kanat icin Sako falan gelmeyecegine gore gelen yeni oyuncu buradaki sistemsizligi cozene kadar zaten kafadan bir 2 ay geciyor. Okan Buruk istiyor ki gelen oyuncu kendi basina mac aldirsin, ucsun gitsin, boyle teknik direktorluk olmaz. Sen bu oyuncularin uzerine birsey katmalisin onlarda senin futbol mentalitene ayak uydurup bir sistemin parcasi icinde basarili olmaya bakmali.

Su ortamda boyle futbol kabul edilemez cunku futbol degil bir defa, hangi oyuncuyu getirsen getir zaten yine ayni kafada devam edecegi belli. Degisen hic birsey olmaz bu saatten sonra.
ben işin neresinde çıkış yolu bulamıyorum biliyor musun?

şimdi okan hocada büyük problem var kabul. kendisini gönderdik ve müthiş vizyonlu süper taktisyen, takımdaki oyuncularla müthiş uyum sağlayacak bir hoca getirdik diyelim.

abi yine dursun özbek ve mevcut yönetiminin başarılı olma ihtimali var mı? gs'ın yönetim gündemine bakınız, bilet skandalı, koç holdingde yönetici pozisyonunda çalışan yöneticiler, kemerburgaz skandalı, verilen sözlerin hepsinin yalan olması vs vs

yani bu adamlar hali hazırda duruyorken, pep gelse, klopp gelse ne olur ki?

Simdi 4 takim da uefa’da olacak hepsi persembe oynayacak

lig fikstürü nasıl olacak acaba hepsi pazar pazartesi mi yapacak

bok gibi cumartesi günleri bizi bekliyor
Matchday 1: 25/26 September 2024
Matchday 2: 3 October 2024
Matchday 3: 24 October 2024
Matchday 4: 7 November 2024
Matchday 5: 28 November 2024
Matchday 6: 12 December 2024
Matchday 7: 23 January 2025
Matchday 8: 30 January 2025

bu tarihlerde maclar.

Yani kisaca maclar pazar/pazartesi olacak .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt