Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın kan değişimine ihtiyaci artık daha atletik oyunculara yonelmemiz gerekiyor Colley gibi bir kanat yok bizde.Baris mücadele ediyor sadece ama Jelertle hiçbir şekilde verkac beraber hareket etme yok.

fb İsmail-fred li orta sahaya amrabat ile medina yi cekiyor

bizimki o.saha nin adini agzina almiyor

o.sahada zaafiyetimiz var deyince muhabire 12.kisiyle mi oynicez diyor

winnerligi ile nam salan takimi luzır yapti

bi senede cıktigi her finalde tokat manyagi oldu,fiziksel olarak ezildi

takim kisa ,fiziksel olarak zayif deniyo herif yine 1.60 lik marabalarla ilgileniyor

adam gibi baskan olsa bugün idman esnasinda kovardi ama nerde

Futbol artık bir endüstri oldu. Kim kendini yenileyemezse yok olup gidiyor. Başta yönetim olmak üzere Okan hoca ve oyuncuların kendilerini yenilemeleri günümüz futboluna ayak uydurmaları gerekiyor.

Okan burda oldugu sürecen transfer falan istemiyorum. Hepsi bosuna.

Zaten Sara ve Jelert aldik 30 milyona. Kadroyu da koruduk. CL'den elendik. Okan transfer falan hak etmiyor!!!

Saraya laf ettirmem ama jelert dandik topçu kabul edelim
Kotu bi donemden gectigin zaman her oyuncu cöptür.
Bu takima kim gelirse gelsin kotu olacak bunu once kabul edelim.

Sol beke Davies, orta sahaya Rodri, kanat icin Sako falan gelmeyecegine gore gelen yeni oyuncu buradaki sistemsizligi cozene kadar zaten kafadan bir 2 ay geciyor. Okan Buruk istiyor ki gelen oyuncu kendi basina mac aldirsin, ucsun gitsin, boyle teknik direktorluk olmaz. Sen bu oyuncularin uzerine birsey katmalisin onlarda senin futbol mentalitene ayak uydurup bir sistemin parcasi icinde basarili olmaya bakmali.

Su ortamda boyle futbol kabul edilemez cunku futbol degil bir defa, hangi oyuncuyu getirsen getir zaten yine ayni kafada devam edecegi belli. Degisen hic birsey olmaz bu saatten sonra.
Taraftarda bu kafada.

Simdi 4 takim da uefa’da olacak hepsi persembe oynayacak

lig fikstürü nasıl olacak acaba hepsi pazar pazartesi mi yapacak

bok gibi cumartesi günleri bizi bekliyor
abi dünya yıkılmış
bin tane parametre var konuşulan
adam cumartesi günlerini düşünüyor

biz bu adamın süper lig sevgisine aşığız :d

@Uğur İz

Hadi bakalım biz karşı tarafa benzemeyiz başarısızlığın cezası anında kesilir söyleminin altını ne kadar doldurabiliyoruz göreceğiz, ezeli rakibinden 5 yedin, young boys gibi bi takıma elenip şlye gidemedin, oynadığın futbol zaten içler acısı bakalım başarısız sayılmamız için daha ne gerekiyor.

fb İsmail-fred li orta sahaya amrabat ile medina yi cekiyor

bizimki o.saha nin adini agzina almiyor

o.sahada zaafiyetimiz var deyince muhabire 12.kisiyle mi oynicez diyor

winnerligi ile nam salan takimi luzır yapti

bi senede cıktigi her finalde tokat manyagi oldu,fiziksel olarak ezildi

takim kisa ,fiziksel olarak zayif deniyo herif yine 1.60 lik marabalarla ilgileniyor

adam gibi baskan olsa bugün idman esnasinda kovardi ama nerde
şimdi hafta sonu 15 yaşındaki kalecisi olan ads'yi 27-0 yeneriz her şey unutulur.

ulan bu takımı fb kköy'de ezer geçer yaw.

takımın boy ortalaması 1.50 falan :d

okan hadjamı nasıl buluyorsun tunny?
Kendisi hakkinda ilk kurşunu attığımda 2 sene önceydi.
Interin basına geçecek müthis taktisyen dediklerinde afedersiniz kıçımla güldüğümü söylemiştim.
1. Senenin ardınan 2 sene o takımın değişimini gördük ya işte o zaman yeni bir herif bakacaktık.

Mustafa denizli, avci stili ben tarihin birinde sampiyonnyaptim diye gezinir durur.

Tüm her şeyi kabul ettigimiz senaryoda ise geçen sene mart sonrası takımın halini görüp yaza baslamayacaktik.

Kendine yazık etti bize de

Vasat okan defolmadığı sürece hiçbir şey düzelmez. Bülent reis teşhisi güzel koymuş, karşımızda kibir abidesi halini almış teknik direktörümsü birş var

Yanlış mı hatırlıyorum son Fatih Terim döneminde elinde uygun oyuncular olmadığı halde kale önünden pas ile çıkıyorduk. Rakipler önde baskı yaparak bizi hataya zorluyordu. Fatih Terim iyidir hoştur artık her şeyin bir sonu var çağdaş futbolu takip eden elindeki oyunculara uygun sistemler uygulayan uyumlu bir teknik direktör bulmak lazım.

eray yazgan işi bile tek başına gs'ın ne durumda olduğunu gösteriyor yaw.

şimdi hafta sonu 15 yaşındaki kalecisi olan ads'yi 27-0 yeneriz her şey unutulur.

ulan bu takımı fb kköy'de ezer geçer yaw.

takımın boy ortalaması 1.50 falan :d

2-3 hafta sonra fb ile oynayacaz kköyde

yine fizksel farki gorecegiz

sol beke brown diye bi herif aliyomus ifb,o da 1.90

herkes fizikalitenin onemine haiz oldu

buruk haric..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt