Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi almasınlar yüksek maaşlı oyunculardan kullanmak istemediklerini göndersinler yoksa başımıza iş alırız Okan hoca zaten taktiğini asla değiştirmeyen bir hoca yani bu demek oluyor ki zahayı olivierayı duboisi kullanmayacak bu üç adamda başka bir oyun anlayışında başarılı olabilir ama bizde şu anki oyun anlayışında başarılı olamaz dubois zaha oliviera çağdaş atanın başakşehirinde olsun baya iş yapar mesela. Şişik bir kadromuz var Okan hoca ziyechi falan da göndermek ister kendisine kalsa zaha ziyech yusuf demir hatta yunusu gönderir hepsi gitsin rashica tarzı kanat alın der Allah bu sene sonumuzu hayır etsin maddi anlamda Galatasaray zarar görmesin

Köhnün geçen sene ilk geldiğinde ki ilk 3 maçını açın bi izleyin Allah aşkına noldu bu adama nasıl bu hale geldi bu adam iyi bir hucumcu sol bekti ne yaptılar bu adama pas atmaya bile korkuyor her pozisyonda ikilem yaşıyor

Bunlar kendi popolarını kurtarmak için bundan sonra her şeyi yapar. Koltuğu çok seviyorlar. 5 ve üzeri oyuncu dahi alırlarsa hiç şaşırmam.

Başlasın bundan sonra panik transferleri ve saçılan paralar ve kontratlar.

En azindan bir kac hafta sonra hoca degisecegini dusunerek Hermoso ve sol bek alinsa bari.

Zaten orta saha aldirmaz Okan Buruk bu belli, orta saha deyince atar yapiyor birde.

Dünkü maçı izlerken o fiziksel ezilmeyi görünce tudorun fernando ndiaye belhanda orta üçlüsü ile Rodriguez tolga kanatları gomis forvet hattı geldi aklıma adamı yerlerdi adamı dokhraki ordusu gibilerdi

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azindan bir kac hafta sonra hoca degisecegini dusunerek Hermoso ve sol bek alinsa bari.

Zaten orta saha aldirmaz Okan Buruk bu belli, orta saha deyince atar yapiyor birde.
Benimde aklımı hep kurcalıyor ama hoca değişse gelen adamın oyun tarzı bizim kadroya uymazsa napacagız mesela tuchel geldi diyelim adam diyecekki ben bu fizikteki jelertle oynamam sağ kanata adam isterim yada ben hücumdaki oyun aklı olacak oyuncumun fizik olarakta çok güçlü olmasını isterim ya sarayı kullanayım orda siz bana yeni ortasaha alın yada yeni bir hucum aklı isterim diyevek o zaman napacagız para yok

aziz yıldırım ile ali koç savaşıyor, seçim dönemi. tv'de.

aziz diyor ki, "dursun'a sinek ikili dedim"
ali de üzerine "o'na istediğini dersin" diyor.
gülüşüyorlar falan.

hemfikir oldukları tek konu bu.

dikkat edin fb'den dursun ve yönetimine karşı tek bir cümle yok. neden olsun ki?

adamlar istediği gibi stad basıyor. tepki yok. bilet skandalı, kemerburgaz, yalanlar, dolanlar...

işte gs'ın başında böyle bir başkan ve yönetim var.

siz hala en büyük sorunun hocada olduğunu zannedin.

hocada hiç problem yok demiyorum yanlış anlamayın lütfen. ancak esas problem yönetimdir.

gs çiftlik olmuştur ve ligdeki 19 takım içindeki en zayıf yönetime sahiptir.

Alper dünkü futbolumuzu izleyen herhangi görüştüğümüz bir futbolcu bugün itibariyle bize gelmekten vazgecmistir diye düşünüyorum

Benimde aklımı hep kurcalıyor ama hoca değişse gelen adamın oyun tarzı bizim kadroya uymazsa napacagız mesela tuchel geldi diyelim adam diyecekki ben bu fizikteki jelertle oynamam sağ kanata adam isterim yada ben hücumdaki oyun aklı olacak oyuncumun fizik olarakta çok güçlü olmasını isterim ya sarayı kullanayım orda siz bana yeni ortasaha alın yada yeni bir hucum aklı isterim diyevek o zaman napacagız para yok

Yen hoca gelince takimi degistirecek halimiz yok ya. Ona gore hoca getireceksin bu kadar basit. Elindeki malzemeyi en iyi kim kullanabilir hangi kriterler ve ozellikleri ortaya cikiyor ona gore dogru secim yapmak lazim. Zaten kim gelirse gelsin yeni kadro verilmeyecek eline, elimizdeki kadro ortada.

İnşallah sol bek almazlar çünkü yine yanlış bir profile gidip tonla para dökecekler sonra devre arasında yine sol bek isteyecekler . Berkanı köhnü kullansın bi zahmet köhnü kendine getirsin zaten sadece ligi kazanacak çok para harcarsak iyice batarız

Kimse kendini kandırmasın yakın zamanda avrupadan başarı getirmek hayal.5 yıllık bir yapılanma olmadan hayalcilik olur anca

Burak elması zil takarak gönderdik kurduğu kadroya bakalım arkadaşlar barış boey Nelson hepsi o dönemin oyuncuları fatih hocam o dönem demişti ilerde meyvesini yiyeceğiz bu çocukların diye , maaş bütçesi diplerdeydi keşke öyle bir yapılanmaya gitsek gelecek senelerde ama çok zor eritmemiz lazım kadroyu

iyi topçularımızı ebedi dostumuz bjkye 1 yıllık kiralık göndermeliyiz

Bu takım niye avusturyaya kampa gidip o kadar para harcamış? Ben senelerdir bu kadar kötü bir kamp görmemiştim. Resmen tatile gitmişler. Okan buruk ben oldum havasına girmis, ne taktik var , ne kondisyon takimda. Bi sezon felaket gececek gibi duruyor. Bonservis 10 milyon limitimiz var ama kullanmamak lazim. Sergiodan çıkabilirsek 1 orta saha bir sol bek kiralayalim ki daha kötü geçmesin. Gerçi hocamız hala orta saha ihtiyacım yok diyor çok bilmiş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadromuzda takımın iki süper yıldızından birisi olan en azından öyle bir maaş alan zaha var ve bir dakika oynatmatan elendik peki neden adam hazırlık döneminde çok iyiydi , o kadar saçma sapan şeyler oluyor ki düşünmemek elde değil zahanın en kötü hali adam geçemese bile araya 2 top atardı veya markaj alırdı sol bekin önü açılırdı

okan erden timuru satmanın cezasını çekiyorsun. 120 m tl maaş veren o sevgili başkanınla beraber gideceksin, küfürlerle yolculayacağız hepinizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt