Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beni en çok korkutan 13. olduğumuz sezon bile marsilyaya lazioya barcelonaya bu kadar pozisyon vermemiştik

takım beni büyük maçlar için korkutuyor
O takımın sorunu savunmadan ziyade hücumdu. Tek başına Kerem A. napacak diye bekliyorduk. Gomis'in gelmesi ile biraz gol sorunu çözüldü.

Şimdiki takımın sorunu ise net bir şekilde savunma. Birçok arkadaşımız yazdı zaten de Boey büyük bir fırsattı oynadığımız oyun için. Sanchez de katılınca geçen sene çok kötü durumlara düşmedik.

Fakat şu an ikisi de yok bunun yanı sıra inanılmaz kötü başlayan Abdülkerim ve Nelsson performansı var, her şeyi geçtim Süper Kupa maçından akıllanmayıp iki ŞL maçında da orta sahayı boş bırakan bir hocamız var.

Dün bomboş bir ilk yarı izledik. Sebebi de çok açık çift forvet ve Sara-Torreira orta sahası idi. İlla 2 forvet oynamak istiyorsan 4-3-1-2 oyna. İlerde Merten-Bats-Icardi , ortasaha da Berkan-Sara-Torreira yap ve Berkan-Torreira ile geçişleri savun.

Transfer, oyuncu, suni çim biz iki maçı da yanlış taktik ve teknik kararlarla rakibe verdik. Yerden kısa pas ve birbirine yakın oynayan bir takımın Young Boys'a yenilme ihtimali çok düşük. Biz tam tersi geniş alan ve uzun pas ile oynadık.

Aferin klavye delikanlısı
Sana daha ne diyim oglum? Guzelim kulubu dingonun ahirina dondurdunuz be, yok forumda yok SoMe'de transfer transfer diye aglayan taraftar ''Mecbur'' diye. Sonra bela mela okuma dersin. Asil terbiyesizlik sendede anlamazsin tabi.

Daha gecen sene Köhn ile sen sampiyon olmadin mi? Eee?

Sirf taraftarlar sol bek diye agladi diye gittiler ikinci ligden adam aldi.

Dünkü macin aciklamasi yok yav, hocasiz takim bu kadar kötü futbol oynamaz biri cikip aciklamali

Hoca ile oyuncularin bagi mi koptu noldu, sanki bilincli oynamadilar bu kadar rezil anti futbol olamaz, inanmiyorum
Kaptan ve en tecrübeli oyuncumuz Muslera gol atan adama tekme attı, neler görmüş geçirmiş adamın düştüğü hale bak. Hayatında ilk defa mı gol yiyor ilk defa mı eleniyor, yoooooo, Muslera bu haldeyse diğerlerini düşünemiyorum. Tamam yönetim çok kötü de be kardeşim şampiyonlar ligi için hiç bi topçu kariyerini riske etmez, her ne şekilde olursa olsun oraya gitmek ister.

Reçete belli
11 tane Sacha Boey
Rezil futbol anlayışının açıklarını kapatan bir Boey olmayınca, yetersizkanın nasıl bir futbol cahili olduğu ortaya çıktı. Sanchez bile sakat olmasa tam formunda olsa young boysu elerdik. adamın sistemi öyle dandik bir sistem ki sürekli birilerinin kurtarmasına bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt