Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başarısızlık sorumluluğu hiyerarşisi:

dursun ---> yöneticiler ---> okan buruk ---> futbolcular

geçen iki sene boyunca 2. segmentte erden timur vardı ve dursun yok gibi bir şeydi. bu sebeple her şey yolunda gitti.

bu seneki fiyaskonun esas sebebi belli. 3. segmentte okan'ı çıkar yerine klopp koy yine hiçbir şey olmaz.

kanseri temizlemek lazım.

Kral, dondurucu soğukta nöbet tutan muhafıza sorar: “Üşümüyor musun?” Muhafız: “Ben alışığım Kralım” “Olsun sana sıcak elbise göndereceğim” Ancak, emir vermeyi unutur Ertesi gün donmuş muhafızın yanında bir not: “Kralım soğuğa alışkındım; fakat senin elbise vaadin beni öldürdü”

bunu yaşadık alaka nedir sormayın

Futbolun en büyük sorunlarından biri sözleşmelerin tamamen futbolcu lehine yapılıyor olması. Kulüpler de transferde hata yapabilir, bazı durumlar hata yapmaya sürükleyebilir. Futbolcu sözleşmesi boyunca yan gelip yatabilir, bu duruma hiçbir şey yapamıyorsun. Takımlara 1-5 haziran arasında istediği futbolcunun sözleşmesini feshetme hakkı tanınması gerekiyor. Böylece futbolcu kendine takım aramak zorunda kalacak ve de hak ettiği ücretlere oynayacak.

Testi kırıldıktan sonra anti-okancı olanlarla ilgili görüşlerin nedir ? Ta hazırlık maçlarından beri olacakları görenlerden olarak fikrini merak ediyorum, bile bile lades dedik resmen ,bu sonuca hiç şaşırmadım ama acayip üzgünüm, göz göre göre kulübü uçuruma sürükledi herif

valla geçen sezondan beri ara ara yazıyorum ama hep bi olumlu yandan da bakmaya çalıştım. geçen sezon başından beri rezalet top oynuyoruz ama hep belki düzelir diye destek de verdim. destek olmakla hata etmişiz sanırım, adam hiçbir şekilde eksiklerini görmüyor. destek gördükçe kibir ve egoyla dolmaya başladı. benden de daha destek mestek yok hep belki düzelir diye bekledim ama yok çok daha kötüye doğru gidiyoruz her geçen gün.

o kadar rezalet maçlarımız var ki, geçen sezon aralık ayında oynanan bi karagümrük maçı var mesela. taa oradan belliydi bu zamanların geleceği. işi olmayan açsın 20 aralık karagümrük maçını izlesin, hiçbir şey değişmiş mi o zamandan bu zamana?

Futbolun en büyük sorunlarından biri sözleşmelerin tamamen futbolcu lehine yapılıyor olması. Kulüpler de transferde hata yapabilir, bazı durumlar hata yapmaya sürükleyebilir. Futbolcu sözleşmesi boyunca yan gelip yatabilir, bu duruma hiçbir şey yapamıyorsun. Takımlara 1-5 haziran arasında istediği futbolcunun sözleşmesini feshetme hakkı tanınması gerekiyor. Böylece futbolcu kendine takım aramak zorunda kalacak ve de hak ettiği ücretlere oynayacak.
Malasef rekabet sadece futbolculara yarıyor

Keremi de acil satmaliyiz, herif her türlü zarar inanilmaz kötü, anadolu takima karsi 1 gol 1 asist vs yapar millet herseyi unutur daha ne diyim
dün takımda hücumda bir şeyler yapmaya çalışan ve bir nebze yapan tek adamdı

taktı mı takıyosunuz

YİNE AKLIMA GELDİ YİNE ÇILDIRMA NOKTASINA GELDİM

ABİCİM BİZİM NEDEN ŞUTLARIMIZ HEP RAKİBE ÇARPIYOR

valla geçen sezondan beri ara ara yazıyorum ama hep bi olumlu yandan da bakmaya çalıştım. geçen sezon başından beri rezalet top oynuyoruz ama hep belki düzelir diye destek de verdim. destek olmakla hata etmişiz sanırım, adam hiçbir şekilde eksiklerini görmüyor. destek gördükçe kibir ve egoyla dolmaya başladı. benden de daha destek mestek yok hep belki düzelir diye bekledim ama yok çok daha kötüye doğru gidiyoruz her geçen gün.

o kadar rezalet maçlarımız var ki, geçen sezon aralık ayında oynanan bi karagümrük maçı var mesela. taa oradan belliydi bu zamanların geleceği. işi olmayan açsın 20 aralık karagümrük maçını izlesin, hiçbir şey değişmiş mi o zamandan bu zamana?
20 aralık mı?
Antalya, Hatay, Rize, pendik filan maçlarını izlesinler. Press yapmadığımız her maç koca bir hiçiz

Bu saatten sonra yapacağınız transferi de getireceğiniz topçuyu da evire çevire seveyim.

Hala içim soğumadı, ne heves bıraktınız ne de başka bişey çapsızlar sürüsü!

iyi bir hocayla olivera bu takımın beyni olur
iyi bir hocayla keremin top kayıpları minimine olur
iyi bir hocayla dubua iyi bir alternatif olur
iyi bir hocayla zaha rakiplerin içinden geçer
iyi bir hocayla mertens öldğrücü joker olur
iyi bir hocayla ziyech bu takımın süperstarı olur

sadece köhn için kimse bşrşey yapamaz

Kral, dondurucu soğukta nöbet tutan muhafıza sorar: “Üşümüyor musun?” Muhafız: “Ben alışığım Kralım” “Olsun sana sıcak elbise göndereceğim” Ancak, emir vermeyi unutur Ertesi gün donmuş muhafızın yanında bir not: “Kralım soğuğa alışkındım; fakat senin elbise vaadin beni öldürdü”

bunu yaşadık alaka nedir sormayın
hakan şükür mü anlattı sana bunu?

Maç öncesi hepimiz 'çift forvet oynaması lazım' deriz Galatasaray için. Bir maç önce Batshuayi girmiş iki gol atmış. Maçın sonunda acaba böyle mi yapsaydım diyebilirsiniz. Hayal ettiğimiz, iki forvetle yüksek topları fiziksel olarak temaslı oyunda Barış'ı arkada kullanıp Ziyech'i kalitesiyle kullanmak istedik.

bu ne lan

20 aralık mı?
Antalya, Hatay, Rize, pendik filan maçlarını izlesinler. Press yapmadığımız her maç koca bir hiçiz
istanbulspor bile ne hallere soktu bu takımı.

pres yaptırmaya devamedeceğim diyor ama fizik kalitesi fersah fersah önde olan rakibe karşı ziyech,kerem,bats,icardi,sara,tore ile çıkıyor. bu takıma yüksekte pres yaptırmaya çalışan, hayaller aleminde yaşayan gerçeklikten kopmuş kibir içinde boğulmuş futbol cahilinin tekidir

dün takımda hücumda bir şeyler yapmaya çalışan ve bir nebze yapan tek adamdı

taktı mı takıyosunuz
Yav arkadas siz nasil futbol izliyorsunuz, adam rezildi rezil, her top kayip, paslar hatali, kosular hatali, her topu öldürdü, futbol iq 0, ne yapti dün? „Yapmaya calisdi“ yetmez, yapamiyor. Siz anadolu takima karsi sov yapan topculari övmeye devam edin

Kaptan falan da olmaz bundan, zahayi mobbing ile yedi hoca kadro disi birakildi dün hasta masta yalan ben inanmiyorum. Zaniolo sakat dendi 2 gün sonra yollandi.

Kohn ile birlikde keske moskova ya kitleseydik, bu yönetimin yaptigi en iyi is olacakdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt