Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb,ferdi den sonra osterwolde gibi,fizikli bir opsiyonu mevcutken,brown gibi bi 1.90 lik topcu daha cözmege calisiyor

bizim futbol fukaralari da siradan avrupa takımına bile fiziksel olarak ezilmisken 1.70 lik galan a gidiyor

bütün bu hadiseleri iyi niyetle flan aciklayamayiz

artik dayak yemesi gerekiyor birilerinin
Alamazlar kardeşim inan bana alamazlar mesela oyuncuya 4 m isterler bizimkiler der ki taksit yapalım 12 taksit ile 8 9 m alırlar, gerçekten en hayırlısı almak değil göndermek

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb,ferdi den sonra osterwolde gibi,fizikli bir opsiyonu mevcutken,brown gibi bi 1.90 lik topcu daha cözmege calisiyor

bizim futbol fukaralari da siradan avrupa takımına bile fiziksel olarak ezilmisken 1.70 lik galan a gidiyor

bütün bu hadiseleri iyi niyetle flan aciklayamayiz

artik dayak yemesi gerekiyor birilerinin
Öyle ucube bir top oynuyoruz ki bu sezon, boylu poslu adamlar da değil 4 tane Dany falan lazım sürekli geri koşacak. 4x100 bayrak yarışına döndü iş. İnanılmaz yav.

Şaka bir tarafa sara ve jelert için verilen 27 milyon çok absürt.

Ben de hiç beğenmedim Torreira'yı dün. Hazırlık maçlarında bu sinyali alıp konusuna da yazmıştım. Bu sezon fiziksel düşüşünden çekiniyorum diye.
Kadro süper sanki bir de TORREIRAya laf yapıyorsunuz gibi bir tabu var taraftarda ama cidden kötü oynuyor herif. Hocanın oyun planı plansizligindan bağımsız

Chiesa > Liverpool

Chelsea'de Osimhen icin gorusmelere baslamis.

Aslinda Okan Buruk tam Chelsea'de olmaliydi . Her gun transfer yapiyor herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt