Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcu aptal zaten de maçtan önce transfer yapmıyoruz vs diyerek maçtan sonra iş istendiği gibi olmayınca taraftarı kandırmak için transfer yapılacak dendiğini anlamıyor.

İşin garibi bunu taraftar bile yemez , yemiyor.

Doğru zamanda doğru transferi 35 Milyon Euro kaybetmeyelim diye istedik biz zaten.

Hoca 4 1 4 1 oynadı hep bizle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Melolu selcuklu kadro 4231 sonra da orta saha ozellikli kanatlarla 442 falan dizdi. Sonra ki donem wesley eklendi kadroya drogba geldi. Yine 4231. Bazen 4312.

Gel sonraki doneme, fernando ndiayeyle yine 4231 diziliyordu. Seri nzonzi leminali donem 4141 dizildi ve sonra belmas donemi yokluktan 4141 dizdi takimi. Bu donem okan hoca da basakta 4141 diziyordu.

Terimle okan arasinda hicbir fark yok sadece bi hoca daha tecrubeli. Artik kibir konusunda da fark yok Okan da o seviyeye geldi kibir olarak.

Ayrica oyuncu profilleri konusunda cok fazla derinlik yok bizim orta sahada, sayisal olarak cok gozukuyor ama tarz olarak az fark var oyuncular arasinda.

Torreira
Berkan
Eyup
Kerem D.
Gabriel Sara
Sergio Oliveira

Surada mesela Valverde tipinde bir tane oyuncumuz yok. Kaliteyi es gecin Valverde derken o tarz bir oyuncudan bahsediyorum yani topu alip giden, hizli, dribbling yapan, ikili mucadelede ayakta kalan ve sert agresif oynayabilen. Temasli oyunda basarili bir oyuncu profili.

Ayrica bir tane kesici/topsuz oyunda top kapabilen biri yok ornegin Guido Rodriguez profilinde. Torreira bunu yapmaya calisiyor ama onu da hep one atiyoruz, hic olmasi gereken yerde gozukmuyor haliyle.

Bu kadro planlamasi rezalat gercekten. Bu yuzden orta sahayi zor maclarda kalabalik yapma fikri bende agir basiyor yani suanki haliyle fark yaratamiyorsak ve baska transfer olmayacaksa , yap bir uclu en azindan daha dengeli durur . Avrupa maclarinda bunu beklerdim sahsen.

Ornegin:

Torreira
Sara - Demirbay

Berkan
Sara - Torreira

Torreira
Oliveira - Sara​

Bunlarin hic birini denemiyor Okan Buruk. Soyleyince de siz benim futbol anlayisimi cozemediniz diyor biri orta saha transferi olacak mi diye sorunca, evet dogru cozemedik skorlar ve kotu oyun bunu gosteriyor zaten.

Neyse aciktim az yemek yemem lazim. Bana mola.

Ayrica oyuncu profilleri konusunda cok fazla derinlik yok bizim orta sahada, sayisal olarak cok gozukuyor ama tarz olarak az fark var oyuncular arasinda.

Torreira
Berkan
Eyup
Kerem D.
Gabriel Sara
Sergio Oliveira

Surada mesela Valverde tipinde bir tane oyuncumuz yok. Kaliteyi es gecin Valverde derken o tarz bir oyuncudan bahsediyorum yani topu alip giden, hizli, dribbling yapan, ikili mucadelede ayakta kalan ve sert agresif oynayabilen. Temasli oyunda basarili bir oyuncu profili.

Ayrica bir tane kesici/topsuz oyunda top kapabilen biri yok ornegin Guido Rodriguez profilinde. Torreira bunu yapmaya calisiyor ama onu da hep one atiyoruz, hic olmasi gereken yerde gozukmuyor haliyle.

Bu kadro planlamasi rezalat gercekten. Bu yuzden orta sahayi zor maclarda kalabalik yapma fikri bende agir basiyor yani suanki haliyle fark yaratamiyorsak ve baska transfer olmayacaksa , yap bir uclu en azindan daha dengeli durur . Avrupa maclarinda bunu beklerdim sahsen.

Ornegin:

Torreira
Sara - Demirbay

Berkan
Sara - Torreira

Torreira
Oliveira - Sara​

Bunlarin hic birini denemiyor Okan Buruk. Soyleyince de siz benim futbol anlayisimi cozemediniz diyor biri orta saha transferi olacak mi diye sorunca, evet dogru cozemedik skorlar ve kotu oyun bunu gosteriyor zaten.

Neyse aciktim az yemek yemem lazim. Bana mola.
Berkan
Sara - Torreira
Şunu denememesinin hiçbir anlamı yok Berkan geçen sezonun sonunda inanılmaz formdaydı bu sene 5-0'lık beşiktaş maçında sahanın çıkana kadar en iyisiydi açıkçası formayı hayli hayli kapması gerekiyordu.

fizikli her takımdan dayak yememek için iki tane atlet adam alınsın takıma
okan'ın intihar futbol anlayışı bile daha iyi görünür.
madem yüksek eforlu futbol oynamaya çalışıyoruz bari buna ayak uydurabilecek adamlar olsun.
maçlarda risk alıp geride boşluk veriyoruz ama aldığımız riskin bize hiç bir getirisi yok.
takıma 1-2 tane fizikselliği ve atletizmi fena olmayan adam eklersek en azından yapmaya çalıştığımız şeyi daha iyi yaparız.
bir de savunmanın üzerine topla gidecek biri lazım

aksi halde bu takım hoca değiştirse de bir şey yapamayacak.

son şampiyonuz, ihtiyaç yok dersek bu sene yanar.

Okan hoca sonrası yerli hoca konusuna hayır
20832.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt