Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melolu selcuklu kadro 4231 sonra da orta saha ozellikli kanatlarla 442 falan dizdi. Sonra ki donem wesley eklendi kadroya drogba geldi. Yine 4231. Bazen 4312.Hoca 4 1 4 1 oynadı hep bizle
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrica oyuncu profilleri konusunda cok fazla derinlik yok bizim orta sahada, sayisal olarak cok gozukuyor ama tarz olarak az fark var oyuncular arasinda.
Torreira
Berkan
Eyup
Kerem D.
Gabriel Sara
Sergio Oliveira
Surada mesela Valverde tipinde bir tane oyuncumuz yok. Kaliteyi es gecin Valverde derken o tarz bir oyuncudan bahsediyorum yani topu alip giden, hizli, dribbling yapan, ikili mucadelede ayakta kalan ve sert agresif oynayabilen. Temasli oyunda basarili bir oyuncu profili.
Ayrica bir tane kesici/topsuz oyunda top kapabilen biri yok ornegin Guido Rodriguez profilinde. Torreira bunu yapmaya calisiyor ama onu da hep one atiyoruz, hic olmasi gereken yerde gozukmuyor haliyle.
Bu kadro planlamasi rezalat gercekten. Bu yuzden orta sahayi zor maclarda kalabalik yapma fikri bende agir basiyor yani suanki haliyle fark yaratamiyorsak ve baska transfer olmayacaksa , yap bir uclu en azindan daha dengeli durur . Avrupa maclarinda bunu beklerdim sahsen.
Ornegin:
Torreira
Sara - Demirbay
Berkan
Sara - Torreira
Torreira
Oliveira - Sara
Bunlarin hic birini denemiyor Okan Buruk. Soyleyince de siz benim futbol anlayisimi cozemediniz diyor biri orta saha transferi olacak mi diye sorunca, evet dogru cozemedik skorlar ve kotu oyun bunu gosteriyor zaten.
Neyse aciktim az yemek yemem lazim. Bana mola.
Yapılmasın.Fatih Terimle görüşme yapıldı
KaybolYapılmasın.
Okan hoca sonrası yerli hoca konusuna hayırKaybol
yok rdaş o kadar değil ya bizde başarısızlığa tahammül yok en kötü lig sonunda yeni yönetim gelir başarısızlık durumu devam ederseYalniz yeniden yapilanma vs derken bir 10 senede biz fblik yapıp avuclayabiliriz