Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin Öztürk
Bora Bahçetepe
Alper Narman
Eray Yazgan
Cenk Ergün

Bu 5’i kovulursa ve yerlerine liyakatlı kişiler gelip, Erden Timur tekrar Sportif’in başına geçmeye ikna edilirse bir şekilde Dursun o zaman kurtulur.

Aksi halde kendisi istifa esip bu 5’ini imha etmeli ve bir daha da seçime falan girmemeli.

bari bi breivik alın da hem geleceğe yatırım olsun, hem de orta sahaya adam eklensin. gerçi onu da anca yılbaşında filan izleriz ama molde'deki yüklemesiyle sezon sonunu getirir en azından.

Galatasaray'ın yaklaşık 35 40 milyon eurosu çalındı. Sorumlular hesap vermeli. İki oyuncuya 26 27 milyon euro para verildi birisi yedek diğeri ise alt seviyeden gelmiş olmanın hala abukluğunu yaşıyor gibi adapte olamadı. Şu ikili yerine para Rabiot'a gömülse turu geçmemiz daha muhtemel olurdu.

Young Boys, Fenerbahçe, Beşiktaş maçlarında peş peşe alınan rezalet sonuçlar doğrudan Okan Hocaya yazar. Yönetimin verdiği sözleri tutamaması, kara borsa meselesi, bankalar birliğinden çıkacağız diyip çıkamaması ve Erden Timur a yapılanlar başlı başına istifa sebebi

Ama korkarım ki ne Okan Hoca ne Yönetim istifa edecek kadar cesur değiller...

Ali Yüce etse ne olur etmese ne olur. Babası güçlü diye giriyor hep yönetimlere.

Bir icraatini ya da hizmetini de kayda değer göremedik.

Dubois yerinde olsam gitmem 1 senelik maaşımı alır sonrasında seneye imza parasını alıp keyfime bakardım bu yönetim bunu hak ediyor.

Valla daha şimdiden bu sezona yetecek kadar rezillik yaşattılar bize. Bu saatten sonra yeni bir rezilliği kaldıramam ben

Bu duruma düşmemizin sebebi her kimse hesabını versin

Kulüp çatırdıyor sen ne diyorsun
neye çatırdıyor yav bi adana galibiyeti 2 transferle unutulur her şey. hocaya güvenmediniz 3 maç seri yaptı bak diye dinleriz fener derbisine kadar da. takımın rezil etmiş hocan çıkmış dünkü maçtan sonra transfer konuşuyo, taraftar söylemiş çok mu

Belirli bir sayida istifa olursa yönetim düser diye söylenti vardi. Böyle bir sey varmi?

Takıma profesyonel yöneticiler getirilmediği sürece başarı sadece dönemsel olur.Sırf kendi sektöründe başarılı diye yönetici yapmak liyakatsizliğin bir türüdür.

2 yıl devam, GS Florya'ya akın etmişti yine istifa etmeyip TOMA çağırmışlardı ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmişlerdi. Çabuk unutulmuş. Ne yaşanırsa yaşansın, o 2 yılı dolduracaklar. Taraftarın söylendiği gibi bir gücü asla yok bizde. 3-5 tane adam tribünde ses çıkartanı dövüyor, kimse de bir şey yapamıyor. Hoş, 40.000 kişi istifa diye bağırsan ne olur, o ayrı konu.

4 4 2 oynayacaksan kanat oyuncuların bile ortasaha özellikli olmalı Elmander Burak'ı yapının arkasında Melo-Selçuk-Engin-Hamit gibi ortasaha özellikli mücadeleci oyuncular vardı dünki çıkan kadroya bak Ziyech geriye gram gelmez Kerem A. ortasaha özelliği yok- Sara mücadele gücü düşük ortayı bi tek 168lik Torreria'ya bırakmak neyin kafasıdır

Transfer nöbetinde artık bunların istifasını iple çekiyoruz.

Galatasaray tarihinin gördüğü belki de en rezil en arkadan dolap çeviren en utandığımız bunlar oldu. İki kelimeyi bir araya getiremeyen ptt 1. ligde bir takım yönetseler kovulacak adamlar ülkenin en büyük takımında.

Bu yüzden başarı kalıcı değil bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt