Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.928
- 23.373
- 2.393
Feneri tv'den acar bjk'yi laptop'dan bizi de tabletten.Perşembeleri kimi izlicen bizi mi fb yi mi tjkya mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneri tv'den acar bjk'yi laptop'dan bizi de tabletten.Perşembeleri kimi izlicen bizi mi fb yi mi tjkya mı
İşin yok mu faradFeneri tv'den acar bjk'yi laptop'dan bizi de tabletten.
6'da ne işi.İşin yok mu farad
Bende beğendimfena herif değil gibiydi
SeçomERKEN SECIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Dün stattaydım. Golu yedikten sonra bir grup ben dahil yönetim istifa diye bağırdık. Bir grupta gelip ne bağrıyorsunuz diye bi kaç kişiyle fena kavga etti. İyicene fb gibi oluyoruz.
Tvden duyuldumu?
Oly karşılayamaz maliyetiniSatılsın
Zaha, Ziyech, Sergio, Dubois filan bir sürü oyuncu satmak lazım bu takımdan. Dün Sinan Yılmaz bu takımın safra kusması lazım demişti gerçekten sonuna kadar katılıyorum buna
Vallahi ben Sergio'lu, Rashica'lı GS'yi özledim
Sergio hikaye rashica çok önemliydi. ilk şampiyonlukta o takıma girdikten sonra futbol oynamaya başladık. Çünkü ofansif defansif çalışan ve okanın zayıf ortasaha düzeninin açığını kapatan asker bir topçuyduVallahi ben Sergio'lu, Rashica'lı GS'yi özledim
Sergio hikaye rashica çok önemliydi. ilk şampiyonlukta o takıma girdikten sonra futbol oynamaya başladık. Çünkü ofansif defansif çalışan ve okanın zayıf ortasaha düzeninin açığını kapatan asker bir topçuydu
Benim adım Can, hepinize koyacam diye bağıran birini duydumDün stattaydım. Golu yedikten sonra bir grup ben dahil yönetim istifa diye bağırdık. Bir grupta gelip ne bağrıyorsunuz diye bi kaç kişiyle fena kavga etti. İyicene fb gibi oluyoruz.
Tvden duyuldumu?
Tabi en büyük eksik bu adam ama Okanın ilk sezondaki iyi futbolunun sebebini irdeliyoruz