Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer benim gazımı almaz. Daha da mutsuz eder. Bu ekibin transfer falan yapmaması lazım.

ben real madrıdı tutuyorum

nasılsa burda her mac başlıgı acılıyor
Sen Kayseri'den sasma

1724877579173.webp

yeni yönetim gelecekse tek bir beklentim var

astronik bedellere fiziksel olarak bitik ziyech zaha oliveira babel falcao vb. gibi adamlar almasınlar

galiba mertens ve icardi dışında yıllardır türk takımlarıa bu şekilde gelen oyuncuların tuttuğu yok

biz prag kızılyıldız kopenhag vb gibi düşünmesi gereken aşamadayız

istesek de şampiyonlar liginde yaşı geçmiş yıldızlara para yağdırarak var olamayız

ligde ise bizimle anadolu arasındaki fark çok açıldı ve bu herifler olmasa da yine 1-2 olacak durumdayız

artık şu takımı öncelikle şl geliri olmayacak diye planlayın sonra da avrupalılarla nasıl mücadele edeceğimize göre planlayın

Slavca neler kaçırdı öyle, Avrupa Ligi'nde de karşılaşırsak tır gibi ezerler

Kaleci, hakemler, hoca ve oyuncu formsuzlugu, disardaki kaos, yönetim umursamazligi, erden timurdan sonra taraftarin kopmasi, hepsi bi arada olunca elenmek kacinilmaz oluyor.

valla bizim 2022-23 okan buruk da gayet iyiydi. o okan buruk gelsin bugünkünü 10 kere kapıya çağırıp geri kovarım. eşiği atlamaya çalıştı atlayamadı. ama o problem değil, seni güçlü kılanlara, belki bi tık daha düşük kasa oyuna dönecek cesaretin varsa gene iş yaparsın. en azından sana azıcık höt zöt yapacak her takıma karşı ezilmezsin. okan buruk da diğer çok başarılı türk teknik adam gibi mimar sinan'ın tersine gidiyo. önce ustalığını gösterdi, sonra çıraklığa düştü zorlarsa bu yıl da kalfalığını görecek. o beğenmediğin, geliştirmeye uğraştığın oyununu da mumla ararsın tabi yapamayacağın işi zorlayınca.

Uzun süredir altyapıdan oyuncu çıkaramıyoruz sıfır şans veriyoruz mesela Gökdeniz Gürpüz izlediğm bir kaç altyapı maçında oldukça iyi görüntü vermişti bu çocuklara hiç şans vermezsen üst seviyede nasıl oynayacağını nerden bileceksin bitik ziyech yerine bin kere altyapı oyuncularını tercih ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt