Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben senin söylediginin aksini iddia etmedim zaten

Okan hoca da geldiginden itibaren hemen basarili oldu

Bu sezon baslangicinda basarisiz oldugu icin yollanmasi isteniyor

Sadece diyorum ki yerine önerilen hocalarin da kötü ve basarisiz sonuclari var mesela trpisovsky

Sabir derken basari geldikten sonra basarisizlik olunca bizde genel olarak basarisiz sayiliyor hocalar kaotik ortam dan dolayi ve bu degismeyecek

Pep guardiola da gelse 2 sene sampiyon olsa 3.sezona ayni girisi yapsa okan hoca gibi oda basarisiz sayilir

Bu yüzden diyorum gelecek planlamalari hayal etmek bu düzen de sacma
iyi futbola sabredilir diye düşünüyorum ama bilemeyiz yine de, mesela okan hocanın kredisi neden az deniyor çünkü 2 yıldır gümbür gümbür belli hücum planlarıyla kazandığımız maç sayısı 6-7dir bence,iyi futbola belki sabır olabilir ama belki de olmaz, iyi oyun ışık verir en azından

Oyuncu değil hoca problemi var şu anda. Oynatmaya çalıştığı direkt hücum dikişleri patlattı. Var olan tüm kredisini 3 ayda yedi tüketti. Top hakimiyetine dayalı bir oyuna dönülmedikçe çıkılmaz bu cendereden.
Okan Hoca gıderse Terim gelir. Boey'i,Barış'ı bile kötü gösteren yan pas geri pas, çıkarken top kaybı ve yediğimiz goller serisi ile ligde de havlu atarız. Dinamik bir kadro kurulmadığı için kim gelirse gelsin istenen tempolu takımı oluşturamayız. Yabancı teknik adam desen kaos ortamında zaten iş yapamaz.
Çözüm, güçlü bir figürü(BJK yaptı bu işi Samet,Feyyaz gibi.)futbol A. Ş'nin başına getirip yeniden yapılanmaya gitmek, Okan Hoca'yı da bu plan ve oyun oynamaya ikna etmek. İkna olmuyorsa o zaman uyacak birini bulmak. Türkiye'de böyle bir hoca yok, Okan Hoca zaten son 5 yılın en iyisi. O zaman Avrupa'da kendisini kanıtlamış pozitif futbol oynatan birisi bulunur.

Slavia’nin hocasini diyorsunuz da adam 2018 den bu yana istikrarli sekilde takiminin basinda

4 sene üst üstte sampiyon oldu ve son 2 sezon sparta prag’a kaptirdi sampiyonlugu

20/21 sezonunda cl ön elemesinde midtjyland’a farkli sekilde elendiler ama istifa diye bagiran cagiran olmamis ki görevine hala devam ediyor

Yine ayni sezon uefa ceyrek finaline kaldilar ve arsenal ile deplasmanda 1-1’in dönüsünde evlerinde 4 yemisler arsenal dan ama yola devam edilmis

21/22 sezonu yine cl ön elemesinde ferencvaros’a elenmisler,pesine uefa da legia’ya elenmisler ve konferans da devam etmisler

Slavia prag da calismak ile Galatasaray da calismak arasinda büyük bir fark var

Birinde baski olmadan yoluna devam edersin,bizde ise gencinden yaslisina herkes baski olusturur ve basarisizliga tahammul yoktur

Bu yüzden bence bosuna gelecegi planlama hayalini kurmayin cünkü 2 sene sampiyon olmus takim basarisiz sayilabiliyor
Derbilerde icerde dışarıda yendiğimiz maçlar hedef maç sayılmıyor Bayern puan verdi kopenhag a diye o mac sayılıyor . Okan i dün için savunmuyorum ama hedef maç almadı konusunda ki cümleleri sara 1 m euroluk oyuncu cümlesi ile eşdeğer buluyorum

Ben senin söylediginin aksini iddia etmedim zaten

Okan hoca da geldiginden itibaren hemen basarili oldu

Bu sezon baslangicinda basarisiz oldugu icin yollanmasi isteniyor

Sadece diyorum ki yerine önerilen hocalarin da kötü ve basarisiz sonuclari var mesela trpisovsky

Sabir derken basari geldikten sonra basarisizlik olunca bizde genel olarak basarisiz sayiliyor hocalar kaotik ortam dan dolayi ve bu degismeyecek

Pep guardiola da gelse 2 sene sampiyon olsa 3.sezona ayni girisi yapsa okan hoca gibi oda basarisiz sayilir

Bu yüzden diyorum gelecek planlamalari hayal etmek bu düzen de sacma
Katılıyorum

Okan gönderilmedikçe başarılı olma ihtimalimiz yok.
Bu kadar kolay hoca harcanmamalı. Biraz kafası rahat ettirilmeli. Erden Timur gidince tüm iş kendisine kaldı ve bu durumu yönetemediğini, saçmaladığını görmüş olduk. Önce şu yönetim işi hallolmalı. Sonra hoca işine bakılır. Terim de benzer dönemlerden geçti.

Bu kadar kolay hoca harcanmamalı. Biraz kafası rahat ettirilmeli. Erden Timur gidince tüm iş kendisine kaldı ve bu durumu yönetemediğini, saçmaladığını görmüş olduk. Önce şu yönetim işi hallolmalı. Sonra hoca işine bakılır. Terim de benzer dönemlerden geçti.
Otoriteyi kaybetmese eyvallah derim Mert kardeşim ama maalesef otorite gittiği gibi gerçeklik algısını da kaybetmiş durumda, basın toplantılarında taraftara posta koyma işinide girdiğine göre bizde başarılı olma ihtimali kalmadı.

Hatalarını kabul etmeyen ve ısrar eden bir adama karşı da ne yapabilirsin ki peki.
Ne olursa kim olursa olsun ben bildiğim oyunu oynayacağım diyor. Sen bu hocaya istediğin kadar erden getir istediğin kadar Timur olsun takımda. Erden Timur varken bile bu takım gidip aynı şekilde Prag, fener ve yet ye bazı maçlarda aynı orta sahayı boşver oyunu oynamadık mı?
Adam orta saha gereksiz bir mevki kafasıyla maça çıkıyor orta saha oyuncuları ileriye pres yapan oyuncular olarak görüyor. Yavaş takımlara defanstan top çıkarmaya çalışanlar karşı okey de seni çalışan herhangi bir takıma karşı da başarılı olamıyorsun. Bunun ilk örneklerinden birisi de elendiğimiz Karagümrük maçıydı.

Hatalarını kabul etmeyen ve ısrar eden bir adama karşı da ne yapabilirsin ki peki.
Ne olursa kim olursa olsun ben bildiğim oyunu oynayacağım diyor. Sen bu hocaya istediğin kadar erden getir istediğin kadar Timur olsun takımda. Erden Timur varken bile bu takım gidip aynı şekilde Prag, fener ve yet ye bazı maçlarda aynı orta sahayı boşver oyunu oynamadık mı?
Adam orta saha gereksiz bir mevki kafasıyla maça çıkıyor orta saha oyuncuları ileriye pres yapan oyuncular olarak görüyor. Yavaş takımlara defanstan top çıkarmaya çalışanlar karşı okey de seni çalışan herhangi bir takıma karşı da başarılı olamıyorsun. Bunun ilk örneklerinden birisi de elendiğimiz Karagümrük maçıydı.
Evet. Ama bu da hoca değişimi için yeterli bir sebep değil. Bu sene sonuna kadar takımın başında kalıp dönüşmesini bekleyeceğiz. Bu sene lig şampiyonluğu geçen sezondan daha önemli. Şampiyonlar ligine direkt gireceğiz. Şimdilik çok iyi bir maraton hocası ama çok kötü de bir eleme hocası Okan Buruk. Bunu dönüştüremiyorsa zaten mecbur gidecek. Sıradan bir adamdan bahsetmiyoruz. Fatih Terim gibi potansiyel bir değer kendisi. Yönetim keşke hemen değişse de bir motive olsa tüm camia.

Sacha Boey_Rashica_Badou Ndiaye_Onyekuru

Özlenenlerde bugün .....

Hemen hemen hepsinin ortak özelliği hatta ek olarak Garry Rodrigues, Gedson Fernandes’i de ekleyelim “atletizm”. Takımımızın özellikle Boey gittikten sonra net bir şekilde ortaya çıkan en büyük sorunu ve hala farkında değiliz.

Bunu göremeyecek kadar futbol bilgisi olan bir insan var başımızda. Birton rakiple karşılaştık azıcık dribbling başarısı olan, seri-hızlı isimlerin hepsi fark yarattı bize karşı. Futbol dinamik oyundur maça göre taktiğin olmalı, 4-4-2 olmadı mı dön 4-3-3 e Sara-Torreira -x (atletik bir 8) , ya da Kerem-Barış çözemedi mi maçı al oraya x(atletik kanat)

Sara’yı çıkarıp aynı profil olan Demirbayı alıyorsan maç kurtarsın diye kusura bakma senin kadro planlaman- b planın falan yok, bir de bizimle dalga geçer gibi 12 futbolcu ile mi oynıcaz ne oynadığımızı anlayamamışsınız diyorsun, yazık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık transfer istemiyorum. Yönetimin istifası, Okan hocanın istifası anca beni tatmin eder.
Biri fb maçının, bjk maçının ve bu maçının bedelini ödemesi lazım. Futbolcularda dahil.

Rakip elenince dalga geçerek story falan atmak yerine sahada cevap verin ve kendi işinize bakın. Dalga geçmek bizim işimiz sizin değil.

Gerçekten bize Feldkamp gibi biri lazım şu an.

Bu takım küme düşsün yine hiçbişi olmaz, dünkü rezaletten sonra herşey yine normal devam ediyor. Artık benimde umrumda değil ne halleri varsa görsünler.

E noldu şimdi haftalardır ceza alıyoruz biz kaçan 30 milyon nolacak 2 gün geçti hala utanmadan istifa bile etmedi kovulmayı geçtim ya gerçekten çıldırmamak elde değil ya

Bizim en büyük sorunlarımızdan biri kerem-barış kanatları.. Zaha denklemden tamamen çıktı,ziyech bitik vaziyette..Kanat transferi olmazsa kerem-baris kanatlarıyla ne oynayacağız,nasıl sete yerlesecegiz,nasıl baskı kuracağız..Özellikle kerem deli gibi top kaybediyor,ikisinin de son pasları zayıf ki icardi ye top gelmemesinin temel sebebi bu durum..Kerem yerine set oyununa yatkın topun degerini bilen bir oyuncu lazım.. Geçen sezonun son bölümünde kerem yerine ziyech ilk 11'e girince fark yaratmıştı.. Kerem ve barış ile feci tikanmistik.

2022-23 şampiyonluğumuzda rashica
17-18 ve 18-19 şampiyonluklarında feghouli
12-13 şampiyonluğunda çok etkili olmasa da hamit altıntop
11-12 de emre çolak ve engin baytar

Ts şampiyonluğunda nwakaeme-visa
Bjk şampiyonluğunda ghezzal

Fb de geçen yoldan beri tadic i kullanıyor hucum aklının yarısı tadic..

Daha çok örnek var..1 tane pas oyununa yatkın adam sart..Hele ki bizim ki deli gibi geçiş yiyen takım hücumda bu kadar basit top kaybeden iki adamı kaldıramaz. Kerem ve barış ikilisiyle ligde bile çok sıkıntı çekeceğiz maalesef..

Bize sadece sol bek lazim ama ondan da önemlisi bize kadroyu en verimli sekilde kullanabilecek td lazim

Yönetimi katmiyorum isin icine, cunku ona yapabilecek birsey yok malesef

Slavia’nin hocasini diyorsunuz da adam 2018 den bu yana istikrarli sekilde takiminin basinda

4 sene üst üstte sampiyon oldu ve son 2 sezon sparta prag’a kaptirdi sampiyonlugu

20/21 sezonunda cl ön elemesinde midtjyland’a farkli sekilde elendiler ama istifa diye bagiran cagiran olmamis ki görevine hala devam ediyor

Yine ayni sezon uefa ceyrek finaline kaldilar ve arsenal ile deplasmanda 1-1’in dönüsünde evlerinde 4 yemisler arsenal dan ama yola devam edilmis

21/22 sezonu yine cl ön elemesinde ferencvaros’a elenmisler,pesine uefa da legia’ya elenmisler ve konferans da devam etmisler

Slavia prag da calismak ile Galatasaray da calismak arasinda büyük bir fark var

Birinde baski olmadan yoluna devam edersin,bizde ise gencinden yaslisina herkes baski olusturur ve basarisizliga tahammul yoktur

Bu yüzden bence bosuna gelecegi planlama hayalini kurmayin cünkü 2 sene sampiyon olmus takim basarisiz sayilabiliyor
Hikayeleri sürekli eksik anlatıyorsun, sanki adam sıçıp batırmış da taraftar arkasında durmuş gibi.

4-1 kaybettikleri maç mesela, o maçı hakeden Slavia idi, son kısımda koptu maç, bizim Young Boys’a oynadığımızdan 10 kat daha iyi top oynamışlardı.

Düştükleri ölüm grubunda dişe diş mücadele etmeleri var mesela öncesinde. Soucekle Coufal’ı kaybedip yerini dolduramamaları var sonrasında

Bu adam geldiğinde Slavia’nın esamesi okunmuyordu mesela Avrupa’da, şimdi herkes tanıyor.

Bütçelerinin max 20 m euro olması var yine, çoğu zaman buna bonservis de dahil.

Muhtemelen Trip 1 m euro bile kazanmıyordur bak onu da unutmayalım.

Dün Lille gibi takımı ezmeleri ama kalite eksikliğinden eleyememeleri var mesela, Slavia gibi takım öyle top oynayıp eleniyorsa kimse eleştirmez.

Adam çıkıp ben olmasaydım olmazdınız dese haklı zira taşın suyunu çıkarıyor yıllardır. Türkiye’de lig şampiyonu oluyorsan bunu oyununla Avrupa’ya da yansıtmalısın, hiç birimiz Çek ligi izlemeyiz mesela ama Pragların ikisi de fizik olarak taş gibi takımlar ve kapanmadan, hadlerini bilerek fizik odaklı oyunlar oynayıp Avrupa’da ses duyurabiliyorlar.

Bu sabretme hikayelerini falan geçelim, 1 yıldır tüm kırılma maçlarını kaybediyoruz ve Okan Buruk görevine devam ediyor demekki sabrediliyormuş ki en az devre arasına kadar da devam edicez.

Okan iki maç daha kaybetsin kovulur

Yazık oldu yeni bir Fatih terim hegemonyası başlatabilirdi , üstelik onun kadar egoist bir şablon da çizmiyordu ama insanları uzun yolculuklarda tanırsın.eğer olayları ele alışında radikal bir değişiklik yapmazsa kariyeri birkaç ay içerisinde bitebilir

Bkz Hamza ne yapıyor şimdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt