Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sa
transfer, istifa?
Bize kiralasınlar o zaman? Çok alaka kuramadım olayla

Bu sene oynatayı düşünmeyip, Kerem i fırsat tranaferi olarak görüyor olabilirler
Okan hoca direkt iki transfer yapacağız dedi en son, tabi olur mu olmaz mı bilemiyorumTransfer olmaz medyani aracılığı ile taraftarın gazını alıyolar
E alip bize kiralasinlar ozmBu sene oynatayı düşünmeyip, Kerem i fırsat tranaferi olarak görüyor olabilirler
Oly ve forrest’ın sahipleri aynı kişi. Muhtemelen pl’de ki mali kurallara uymak için kiralayacaklardırBize kiralasınlar o zaman? Çok alaka kuramadım olayla![]()
Bilgi için teşekkür ederim, bilmiyordumOly ve forrest’ın sahipleri aynı kişi. Muhtemelen pl’de ki mali kurallara uymak için kiralayacaklardır

Hikayeleri sürekli eksik anlatıyorsun, sanki adam sıçıp batırmış da taraftar arkasında durmuş gibi.
4-1 kaybettikleri maç mesela, o maçı hakeden Slavia idi, son kısımda koptu maç, bizim Young Boys’a oynadığımızdan 10 kat daha iyi top oynamışlardı.
Düştükleri ölüm grubunda dişe diş mücadele etmeleri var mesela öncesinde. Soucekle Coufal’ı kaybedip yerini dolduramamaları var sonrasında
Bu adam geldiğinde Slavia’nın esamesi okunmuyordu mesela Avrupa’da, şimdi herkes tanıyor.
Bütçelerinin max 20 m euro olması var yine, çoğu zaman buna bonservis de dahil.
Muhtemelen Trip 1 m euro bile kazanmıyordur bak onu da unutmayalım.
Dün Lille gibi takımı ezmeleri ama kalite eksikliğinden eleyememeleri var mesela, Slavia gibi takım öyle top oynayıp eleniyorsa kimse eleştirmez.
Adam çıkıp ben olmasaydım olmazdınız dese haklı zira taşın suyunu çıkarıyor yıllardır. Türkiye’de lig şampiyonu oluyorsan bunu oyununla Avrupa’ya da yansıtmalısın, hiç birimiz Çek ligi izlemeyiz mesela ama Pragların ikisi de fizik olarak taş gibi takımlar ve kapanmadan, hadlerini bilerek fizik odaklı oyunlar oynayıp Avrupa’da ses duyurabiliyorlar.
Bu sabretme hikayelerini falan geçelim, 1 yıldır tüm kırılma maçlarını kaybediyoruz ve Okan Buruk görevine devam ediyor demekki sabrediliyormuş ki en az devre arasına kadar da devam edicez.
Basarida hocanin degil dikkat edersen. Oyuncu ve yoneticiler sampiyon yapiyor kulubu mesela. Hoca son sirada. Basarsizlik oldugu an hoca ilk siraya geçiyor.Adamin basarisiz oldugunu söylemedim ki
Sadece diyorum ki madem bütcelere göre konusuyoruz ayni basarili hoca yine az bütceli midtjyland ve ferencvaros’a elendi cl ön elemesinde ama baski ve kaotik ortam olmadigi icin adam görevine devam ediyor
Bizde ise durum ortada büyük bir baski var cünkü kulup ve kültür farki var bu asla degismez
4-1 kaybettikleri mac icin cok iyi top oynadilar demissin evet dogru ama bizim de manu ve bayern maclarinda cok iyi oynadigimiz oyunlar var bizde kaybettik bayern’a sanssiz sekilde ve madem bütce diyoruz bayern’in bütcesi bizim 3 kati vardir
Genel olarak bana göre Türkiye de herhangi bir hoca 2 sene basaridan sonra 3. Sezonun baslangicinda bile basarisiz olursa genel olarak basarisiz sayilir bu kaotik ortamda
Biz bunu daha önce yerli yabanci bütün hocalarda yasadik
Bu yüzden yazdiklarimda herhangi bir eksiklik yok 6 senelik sürec te olanlari özet gectim adami yerin dibine de sokmadim büyük bir basari yaptigi ama aynisi Türkiye de olsa ferencvaros’a veya midtjland’a elendigi icin ön elemelerde basarisiz sayilmisti genel anlamda
Tek bir basarisizlik gecmisteki bütün basarilari siliyor bizde
Basarida hocanin degil dikkat edersen. Oyuncu ve yoneticiler sampiyon yapiyor kulubu mesela. Hoca son sirada. Basarsizlik oldugu an hoca ilk siraya geçiyor.