Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Midyat’ın bütçesi daha fazladır, o dönemki kadroları da daha iyidi. Ferençvaroş hakkında bilgim yok.Adamin basarisiz oldugunu söylemedim ki
Sadece diyorum ki madem bütcelere göre konusuyoruz ayni basarili hoca yine az bütceli midtjyland ve ferencvaros’a elendi cl ön elemesinde ama baski ve kaotik ortam olmadigi icin adam görevine devam ediyor
Bizde ise durum ortada büyük bir baski var cünkü kulup ve kültür farki var bu asla degismez
4-1 kaybettikleri mac icin cok iyi top oynadilar demissin evet dogru ama bizim de manu ve bayern maclarinda cok iyi oynadigimiz oyunlar var bizde kaybettik bayern’a sanssiz sekilde ve madem bütce diyoruz bayern’in bütcesi bizim 3 kati vardir
Genel olarak bana göre Türkiye de herhangi bir hoca 2 sene basaridan sonra 3. Sezonun baslangicinda bile basarisiz olursa genel olarak basarisiz sayilir bu kaotik ortamda
Biz bunu daha önce yerli yabanci bütün hocalarda yasadik
Bu yüzden yazdiklarimda herhangi bir eksiklik yok 6 senelik sürec te olanlari özet gectim adami yerin dibine de sokmadim büyük bir basari yaptigi ama aynisi Türkiye de olsa ferencvaros’a veya midtjland’a elendigi icin ön elemelerde basarisiz sayilmisti genel anlamda
Tek bir basarisizlik gecmisteki bütün basarilari siliyor bizde
Koyayım cl sine abi ya tek dert cl değil pamuk ipliğindeyiz dağıldık dağalıcaz acil kaosu yönetecek biri lazım camiauaUla baska taraftar forum sitelerinde CL paylasimlari görüyorum yine kuduruyorum. Bizim de orda olmamiz gerekiyordu lan. Sövüyorum.
Tek bir basarisizlik gecmisteki bütün basarilari siliyor bizde
Basarida hocanin degil dikkat edersen. Oyuncu ve yoneticiler sampiyon yapiyor kulubu mesela. Hoca son sirada. Basarsizlik oldugu an hoca ilk siraya geçiyor.
Nadanı terkettin miMalatyalı Niyazi Mısri gibi nöbet
Yaranı arzularımNadanı terkettin mi
Midyat’ın bütçesi daha fazladır, o dönemki kadroları da daha iyidi. Ferençvaroş hakkında bilgim yok.
Slavianın 7 senede harcadığı bonservis 60 m euro, sattığı oyuncu 150 m euro, maaş bütçeleri zaten 20 m euro zaten yapabilecekleri her türlü sınırlı ama ne zaman izlesem taş gibiler, kaybediyorlarsa da iyi oynayıp kaybediyorlar.
Bayern’e karşı iyi oynadın evet belli bir dakikaya kadar, o oyunu genele yayamamış olman problem.
2 sene başarılı olmuş olmana kredi gösterilir mesele bu değil, mevzu göz göre göre üst üste aynı hataları yapıyor olmak. 6 tane maç var ve hepsinde aynı hatalar yapılarak kaybedildi, bu durumda sorgulanması oldukça olağan.
Hele ilk YB maçından sonra ikinci maça o düzenle çıkmak tamamıyla skandaldı.
Basari da hocanin basarisizlik da.
Basarilar:
- 1x lig sampiyonlugu
- 1x lig sampiyonlugu
- CL'ye katilmak (gecen sezon)
Basarisizliklar:
- CL'den elenmek (gecen sezon)
- AL'den elenmek (gecen sezon)
- Kupadan elenmek (gecen sezon)
- Süper Kupa'da rezil maglubiyet
- CL'den elenmek (bu sezon)
- (+Istikrarsiz futbol, cogu zaman kötü)
Valla bu tablo kötü bana sorarsan. Biz Galatasaray'iz. Basaksehir degil.
Değişeceğim dese okey ben varım, en sert eleştirileri 2 yıldır yapanlardan birisi olarak varım. Şampiyon yapacağım diyebilir mi.Evet. Ama bu da hoca değişimi için yeterli bir sebep değil. Bu sene sonuna kadar takımın başında kalıp dönüşmesini bekleyeceğiz. Bu sene lig şampiyonluğu geçen sezondan daha önemli. Şampiyonlar ligine direkt gireceğiz. Şimdilik çok iyi bir maraton hocası ama çok kötü de bir eleme hocası Okan Buruk. Bunu dönüştüremiyorsa zaten mecbur gidecek. Sıradan bir adamdan bahsetmiyoruz. Fatih Terim gibi potansiyel bir değer kendisi. Yönetim keşke hemen değişse de bir motive olsa tüm camia.
Niye kiralasınlar yav sosyal medyayı aç bak her maç sonrası nokta atışı suçlu ilan edilen bir kişiyi senin kulübüne niye kiralasın adamlar.E alip bize kiralasinlar ozm![]()
Gitmeyecek. Kudur.Okan buruk gitmeden hiçbir transferin oyuncuların anlami yok. Bütün futbolcuları geri götürdü. İlla bize fenere yendirecek. Orda da Bahane bulup daha bizim sahada maç var der. Bunda bahane bitmez.
İyi izlersin rezaletlerini. Eleştirdiğini gormeyeyimGitmeyecek. Kudur.