Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula baska taraftar forum sitelerinde CL paylasimlari görüyorum yine kuduruyorum. Bizim de orda olmamiz gerekiyordu lan. Sövüyorum.

Adamin basarisiz oldugunu söylemedim ki

Sadece diyorum ki madem bütcelere göre konusuyoruz ayni basarili hoca yine az bütceli midtjyland ve ferencvaros’a elendi cl ön elemesinde ama baski ve kaotik ortam olmadigi icin adam görevine devam ediyor

Bizde ise durum ortada büyük bir baski var cünkü kulup ve kültür farki var bu asla degismez

4-1 kaybettikleri mac icin cok iyi top oynadilar demissin evet dogru ama bizim de manu ve bayern maclarinda cok iyi oynadigimiz oyunlar var bizde kaybettik bayern’a sanssiz sekilde ve madem bütce diyoruz bayern’in bütcesi bizim 3 kati vardir

Genel olarak bana göre Türkiye de herhangi bir hoca 2 sene basaridan sonra 3. Sezonun baslangicinda bile basarisiz olursa genel olarak basarisiz sayilir bu kaotik ortamda

Biz bunu daha önce yerli yabanci bütün hocalarda yasadik

Bu yüzden yazdiklarimda herhangi bir eksiklik yok 6 senelik sürec te olanlari özet gectim adami yerin dibine de sokmadim büyük bir basari yaptigi ama aynisi Türkiye de olsa ferencvaros’a veya midtjland’a elendigi icin ön elemelerde basarisiz sayilmisti genel anlamda

Tek bir basarisizlik gecmisteki bütün basarilari siliyor bizde
Midyat’ın bütçesi daha fazladır, o dönemki kadroları da daha iyidi. Ferençvaroş hakkında bilgim yok.

Slavianın 7 senede harcadığı bonservis 60 m euro, sattığı oyuncu 150 m euro, maaş bütçeleri zaten 20 m euro zaten yapabilecekleri her türlü sınırlı ama ne zaman izlesem taş gibiler, kaybediyorlarsa da iyi oynayıp kaybediyorlar.

Bayern’e karşı iyi oynadın evet belli bir dakikaya kadar, o oyunu genele yayamamış olman problem.

2 sene başarılı olmuş olmana kredi gösterilir mesele bu değil, mevzu göz göre göre üst üste aynı hataları yapıyor olmak. 6 tane maç var ve hepsinde aynı hatalar yapılarak kaybedildi, bu durumda sorgulanması oldukça olağan.

Hele ilk YB maçından sonra ikinci maça o düzenle çıkmak tamamıyla skandaldı.

Ndiaye gibi bir profil
Hakan balta gibi defansı sağlam olan sol bek
Bide şu hermosa gelsin oyun anlamında toparlarız ama üçlüye dönmek şart

Tek bir basarisizlik gecmisteki bütün basarilari siliyor bizde

Basarida hocanin degil dikkat edersen. Oyuncu ve yoneticiler sampiyon yapiyor kulubu mesela. Hoca son sirada. Basarsizlik oldugu an hoca ilk siraya geçiyor.

Basari da hocanin basarisizlik da.

Basarilar:
- 1x lig sampiyonlugu
- 1x lig sampiyonlugu
- CL'ye katilmak (gecen sezon)

Basarisizliklar:
- CL'den elenmek (gecen sezon)
- AL'den elenmek (gecen sezon)
- Kupadan elenmek (gecen sezon)
- Süper Kupa'da rezil maglubiyet
- CL'den elenmek (bu sezon)
- (+Istikrarsiz futbol, cogu zaman kötü)

Valla bu tablo kötü bana sorarsan. Biz Galatasaray'iz. Basaksehir degil.

Okan buruk gitmeden hiçbir transferin oyuncuların anlami yok. Bütün futbolcuları geri götürdü. İlla bize fenere yendirecek. Orda da Bahane bulup daha bizim sahada maç var der. Bunda bahane bitmez.

Midyat’ın bütçesi daha fazladır, o dönemki kadroları da daha iyidi. Ferençvaroş hakkında bilgim yok.

Slavianın 7 senede harcadığı bonservis 60 m euro, sattığı oyuncu 150 m euro, maaş bütçeleri zaten 20 m euro zaten yapabilecekleri her türlü sınırlı ama ne zaman izlesem taş gibiler, kaybediyorlarsa da iyi oynayıp kaybediyorlar.

Bayern’e karşı iyi oynadın evet belli bir dakikaya kadar, o oyunu genele yayamamış olman problem.

2 sene başarılı olmuş olmana kredi gösterilir mesele bu değil, mevzu göz göre göre üst üste aynı hataları yapıyor olmak. 6 tane maç var ve hepsinde aynı hatalar yapılarak kaybedildi, bu durumda sorgulanması oldukça olağan.

Hele ilk YB maçından sonra ikinci maça o düzenle çıkmak tamamıyla skandaldı.

Sorgulanacak tabiki cünkü 2 hedef vardi sezon basinda ikisini de gerceklestiremedi yani bu dönem icin basarisiz oldu bu konu da hemfikiriz

Benim genel olarak degindigim konu ise hoca’yi gönderelim yenisi geldiginde ayni senaryo da yani 2 sene sampiyonlugun ardindan ayni sekilde cl den elenecek olursak ve takim geri’ye dogru giderse yine basa saracagiz ve gönderelim basarisiz oldu diyecegiz oysa öncesinde kazanilan iki sampiyonluk var

Normal sartlarda bir hoca basarilardan sonra ertesi sezon hedefe ulasamazsa tekrar bir gelisim ve degisim yasamasi gerekir bulundugu takimin basinda

Simdi hoca sezon basi itibariyle basarisiz oldu,eger kalacak olursa ki bence kalmali bu sürecte kendini gelistirmeli ve yenilemeli,yapamazsa ozaman yollar ayrilir ve dogru olur

Bu beceriksizler maaşları ödeyemeyecek ki nelerine güvenip transfer vs peşinde koşuyolar acaba

Basari da hocanin basarisizlik da.

Basarilar:
- 1x lig sampiyonlugu
- 1x lig sampiyonlugu
- CL'ye katilmak (gecen sezon)

Basarisizliklar:
- CL'den elenmek (gecen sezon)
- AL'den elenmek (gecen sezon)
- Kupadan elenmek (gecen sezon)
- Süper Kupa'da rezil maglubiyet
- CL'den elenmek (bu sezon)
- (+Istikrarsiz futbol, cogu zaman kötü)

Valla bu tablo kötü bana sorarsan. Biz Galatasaray'iz. Basaksehir degil.

Yazdiklarina katiliyorum ama bir konu haric

Gecen sezon cl de basarili degildik ama basarisiz da sayilmayiz,bayern ve manchester’in oldugu grup ta 3. Olduk yani kötü sayilmaz

Onun disinda yazdiklarini dogru kabul ederim

Evet. Ama bu da hoca değişimi için yeterli bir sebep değil. Bu sene sonuna kadar takımın başında kalıp dönüşmesini bekleyeceğiz. Bu sene lig şampiyonluğu geçen sezondan daha önemli. Şampiyonlar ligine direkt gireceğiz. Şimdilik çok iyi bir maraton hocası ama çok kötü de bir eleme hocası Okan Buruk. Bunu dönüştüremiyorsa zaten mecbur gidecek. Sıradan bir adamdan bahsetmiyoruz. Fatih Terim gibi potansiyel bir değer kendisi. Yönetim keşke hemen değişse de bir motive olsa tüm camia.
Değişeceğim dese okey ben varım, en sert eleştirileri 2 yıldır yapanlardan birisi olarak varım. Şampiyon yapacağım diyebilir mi.
Biraz soft geliyor bize ama önceki senelerdeki kulübün hakkını savunan adam yok, baskı direkt hocada.
Baksana adamın 3 ayda şirazesi kaydı, baskı yok diyor ama 10 km öteden üzerindeki baskıyı hissediyorsun.
Bir soru soruluyor hoca gülerek geçirmeye çalışıyor ama yüz kasları istemsiz kasılıyor.

Sen ne kadar yok dersen de beyin bunu dışarı vuruyor.
Yanına, üstüne bu baskıyı kaldırabilecek desteği verecek biri olmayacaksa bu adam bir yerden sonra kendi bırakıp gidecek zaten.
Baskının olduğu yerde iş yapamazsın maalesef.
Hoca bir oyuncu için gitsin diyor bu adamların 3 tanesi hala kadroda durup antrenmana çıkıyor, ben keyfine çıkartıpını da düşğnmüyorum yönetim tamam bunları ayır diyecek ki kenara alacaklar. Az buz değil 3 tane oyuncunun toplam maliyeti 20 milyon euro direk bundan bile sorumlu oluyorsun.
Oynatmaya çalışsan ayrı dert olmuyor. Bek olan yetersiz, diğeri 1,5 senedir maçı yok.

Zaha ile barışırlar affedilir araları kaynaşır ama bunun için de bir kişi lazım, sürtüşme elbet olur birbirlerine karşılıklı destek vermeleri lazım veremiyorlar. Hoca gitse affettim gel oyna dese otorite diye bir şey de tamamen kalmaz.
Oynatmasa adam gitmiyor gitmesi gerekenler için bu işte görevli adam sülalem rahat modunda kasmıyor.
Alışmışlar erdenin hem yönetici, hem sponsor, hem işçi, hem sportif direktör, hemde yardımcı olmasına. Kendi kendilerine gideceklerini düşünüyorlar aynı alınacak oyuncularsa olduğu gibi.

E alip bize kiralasinlar ozm😆
Niye kiralasınlar yav sosyal medyayı aç bak her maç sonrası nokta atışı suçlu ilan edilen bir kişiyi senin kulübüne niye kiralasın adamlar.
Stress baskı olmadığında oynadığı oyunla kurulan baskılarla oynadığı oyunun farkını analiz etmiş olabilirler. Belki bilimsel çalışıp baskı olmayan yunan ligi gibi bir yerde ne yapacağına bakmak istiyorlardır.
Bu iş doğru olabilir dün nihat biri milli diğeri zahayı olym sportif direktörü arayıp fikir istedi demişti.

dün akşam boğazda tekneli bir d.gününe davetliydim - adanın önünden geçtik - insan yoktu.

şaştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt