Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha'da bu vergi isi gercekten dogru mu ve hangi dönem icin vergi konusuluyor? Bu bizde gecirdigi son sezon icin mi, yoksa gelecek sezon icin mi? Diyelim takim bize parayi verdi ve biz oyuncuya Türkiye'de o parayi devam verdik. Ülkesine döndügü an, baska ülkedeki geliri icin gercekten o paraya vergi isteyebiliyorlar mi?

Almanya'da benim bildigim, bir takvimin yilinda 183 günden fazla dis ülkede yasadiysan, o sene icin Almanya'da vergi ödemiyorsun. Ingilizlerin kurali o kadar mi farkli? Onlarin yasasi ayniysa, biz Zahayi simdi yollarsak ve mayis ayinda geri gelirse, o 183 günü ne 2024 icin (4 ay kalmis surda), ne 2025 (mayis sonu gelirse yine dolmuyor) icin doldurabilir ve vergi ödemesine gerek kalmamali olmali degil mi?

İstanbulsporu 1 farkla göt zoruyla yenebilmek için yıllık 7m euroya da hermosoyu istiyo he

Ulan geldiğimiz durum ortadayken insanin hermosoyu istemeye yüzü kızarır

Ben aynı durumda olsam utancımdan tesise giremem,hatta almayı geçtim sançezi mançezi satıyoruz deseler boynumu büker oturururum bi köşede

bodruma eyupe karsı oynatmak icin hermoso ya yillik 7 milyon verme gibi dahiyane fikir kimden turedi acaba

IMG_6826.webp

Transfer olsunda nasil olursa olsun düşüncesinde olan renktaşlar.Gelecegimizden gittiginin farkinda olmalarini isterdim.Bu yonetim ve bu hocayla alinan her karar yanlistir.

Febe macina kadar kazanirsak(2mac) febe maglubiyeti olursa da gönderilmez

Febe macindan sonra gönderilmesi icin ondan önce ki 2 mactan en az 1inde puan kaybi olmali
Bende onu demek istedim zaten. Yani o maca kadar kayipsiz gidersek birsey olmaz . O maca kadar puanlar birakir sonra Fenere de yenilirsek durum kritik olur.

Bi sorun daha tespit ettim

Şimdi tepki gösterirsiniz sonra ağabey haklıymışsın dersiniz

Bize kesinlikle pivot fw de lazım

Şu weghorst bi yere gitmediyse alın getirin

6. Haftada feneri yenip fişi çekmek varken ne günlere kaldik

İdman yapılmıyo diye bu yüzden yazıyoruz

Oyuncuların kendisi kaplumbağa,bi de çalışmadıklarında iyice rezil duruma geliyolar

Her antrenmanı 5e2 top kapmayla dinamik ısınmayla geçiriyoruz

Fit dediğimiz icardi topu sol ayağından sağ ayağına alana kadar yarım saat geçiyo o kadar yavaşız ki

Colley dediğimiz adam geçen sene karagümrükte oynayan silik bi tipti herif vinicius juniora dönüştü tdlikle alakası olmayan şahıs yüzünden
Geçen instagramda milletin bir idmanını gördüm bizimkiler patır patır sahaya sıçar. Öncr atak yapıyorlar orta açıyorlar koşan oyuncuya sonra o top dönünce(ki taktik gereği dönmeli) karşı atak başlıyor aynı bizim maçta 20 tane yediğimiz gibi.
Bu sefer ileri koşan kanat oyuncuları geriye doğru savunma yapmak için koşup rakibin gol atmasını engellemek için diğer kalede müdahale yapıyor.
Dedim aynı bizim maçlar :asd: bizde maçlarda bir sonraki maça böyle hazırlanıyoruz

Geçen instagramda milletin bir idmanını gördüm bizimkiler patır patır sahaya sıçar. Öncr atak yapıyorlar orta açıyorlar koşan oyuncuya sonra o top dönünce(ki taktik gereği dönmeli) karşı atak başlıyor aynı bizim maçta 20 tane yediğimiz gibi.
Bu sefer ileri koşan kanat oyuncuları geriye doğru savunma yapmak için koşup rakibin gol atmasını engellemek için diğer kalede müdahale yapıyor.
Dedim aynı bizim maçlar :asd: bizde maçlarda bir sonraki maça böyle hazırlanıyoruz

Bazı kulüplerin idmanlarını izlemiştim acaba ben mi büyütüyorum olayı diye

İzleyince içim daha da acımıştı

Bizim idmanlar idman bile değilmiş max ısınma bizimkisi

Orta sahadan sonra birde forvet cikarma basimiza. 13 kisiyle mi oynayacaz kardesim?
Okana rağmen napabiliriz kafa patlattım

Kovulacağı yok

Bir şekilde çözüm üretmemiz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt