- 23 Ocak 2019
- 24.697
- 32.307
- 2.233
İkisi de Fransızca. Senin üstte demek istediğin anlamda kullanılan kelime kupleFarsça o

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi de Fransızca. Senin üstte demek istediğin anlamda kullanılan kelime kupleFarsça o

Febe macina kadar kazanirsak(2mac) febe maglubiyeti olursa da gönderilmezFener macina kadar anlariz.
Dikkat et kardeşBeyler 1 saate İstanbul’dan Kastamonu yoluna çıkıyorum bir şey isteyen var mı
Prime abdulkerimse olumlu bakarimİspanyol Abdülkerim diyorum ben
Bende onu demek istedim zaten. Yani o maca kadar kayipsiz gidersek birsey olmaz . O maca kadar puanlar birakir sonra Fenere de yenilirsek durum kritik olur.Febe macina kadar kazanirsak(2mac) febe maglubiyeti olursa da gönderilmez
Febe macindan sonra gönderilmesi icin ondan önce ki 2 mactan en az 1inde puan kaybi olmali
Geçen instagramda milletin bir idmanını gördüm bizimkiler patır patır sahaya sıçar. Öncr atak yapıyorlar orta açıyorlar koşan oyuncuya sonra o top dönünce(ki taktik gereği dönmeli) karşı atak başlıyor aynı bizim maçta 20 tane yediğimiz gibi.İdman yapılmıyo diye bu yüzden yazıyoruz
Oyuncuların kendisi kaplumbağa,bi de çalışmadıklarında iyice rezil duruma geliyolar
Her antrenmanı 5e2 top kapmayla dinamik ısınmayla geçiriyoruz
Fit dediğimiz icardi topu sol ayağından sağ ayağına alana kadar yarım saat geçiyo o kadar yavaşız ki
Colley dediğimiz adam geçen sene karagümrükte oynayan silik bi tipti herif vinicius juniora dönüştü tdlikle alakası olmayan şahıs yüzünden
bizde maçlarda bir sonraki maça böyle hazırlanıyoruzOrta sahadan sonra birde forvet cikarma basimiza. 13 kisiyle mi oynayacaz kardesim?Bi sorun daha tespit ettim
Şimdi tepki gösterirsiniz sonra ağabey haklıymışsın dersiniz
Bize kesinlikle pivot fw de lazım
Şu weghorst bi yere gitmediyse alın getirin
Geçen instagramda milletin bir idmanını gördüm bizimkiler patır patır sahaya sıçar. Öncr atak yapıyorlar orta açıyorlar koşan oyuncuya sonra o top dönünce(ki taktik gereği dönmeli) karşı atak başlıyor aynı bizim maçta 20 tane yediğimiz gibi.
Bu sefer ileri koşan kanat oyuncuları geriye doğru savunma yapmak için koşup rakibin gol atmasını engellemek için diğer kalede müdahale yapıyor.
Dedim aynı bizim maçlarbizde maçlarda bir sonraki maça böyle hazırlanıyoruz
Okana rağmen napabiliriz kafa patlattımOrta sahadan sonra birde forvet cikarma basimiza. 13 kisiyle mi oynayacaz kardesim?