- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.584
- 663
Hocam ben ligde şampiyonlukta gene favori olduğumuzu düşünüyorum hayırlısıben küçükken de öyle deniyordu. ama ters anlamda.
hayat işte. ne oldum dememeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ben ligde şampiyonlukta gene favori olduğumuzu düşünüyorum hayırlısıben küçükken de öyle deniyordu. ama ters anlamda.
hayat işte. ne oldum dememeli
Onuda yapsinda tüyü diksinÜçlüye dönüp Barışı SLKB olarak kullanacak olabilir
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Leicester'da ki şu herifi kiralarız.Sol bekin omru bizde sadece 6 ay oldugu icin, simdiden devre arasinda hangi sol bekler alinabilir onu da arastirmalari lazim.
Bakalim Hermoso mu gelecek sadece, yoksa Ismail Jacobs ya da baska bir bek transferi olacak mi defans icin?
Berkan bile çok iyi sol bek lan bundan. Adam orda mekik dokudu. Gerçi futbolcu bukadar kötü değildi ilk geldiginde.Köööööööhnnn!! Gitmeeeeeğğ!!
Şaka şaka defol git lan!!
Okan yaparsa tutmayacagina emin ol iyi bile olsa okanballa futbolu unutacagina emin olAlacaksak 2 tane sol bek alalim, hangisi tutarsa mantigi ile. Yoksa bu boyle gitmez.
Burda da ayni dusunceleri olanlar varbugün bir fbli ile futbol konuştuk.
jelert ve sara'ya 520 milyon euro vermişiz :d
bugün bir fbli ile futbol konuştuk.
jelert ve sara'ya 520 milyon euro vermişiz :d
Okanball ile defans yapmayı unutur. Futbolu unutuyorlar gerçi. Topu havaya dikmekten top oynayamiyor bizim topcularSavunması iyi olan sol bek almayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
daş gibi olduJelert-Davinson-Hermoso-Kristiansen![]()