Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 milyonluk maça çıkıyorsun sağ beke barış sol bekin berkan maçı bitiriyor. 30 milyona 2 adam almışsın biri sonradan giriyor biri oyundan çıkıyor şimdi bu planlamayı yapan adamlardan oyuncu mu bekliyorsunuz? Ümidiniz var yani ?

Ekli dosyayı görüntüle 259019
Berkan solbek te ilkyari sahadaki uyuşuklardan sonra goze cok iyi geldi. Esas mesele kim gelirse gelsin ne olacak? Yonetim kurulunda hirsizlar ve fenerbahce yonetimine bilgi satan asagilik herifler var. Su durumda ev yaniyor biz hali salona yakismadi yenisini alalim diyoruz.

1724956149872.webp

Dubua gidecek

Kaan sag bek degil, 100kere dedi kendimi en iyi orta sahada hissediyorum diye. O tempoyla sag bekte iṣ yapmiyor

Hocan turapa 1 dk sure vermez

Berkan ve Abdul sol bek degil

Saymaya devam et lutfen

Tamam 10'ar milyona 2 tane daha bek al. Her mevkide 3'er tane yedek olmaz diğer mevkilerden devşirilerek idare edilir. İlk 11'inde eksikler varken yedeğe adam dizilmez.

Gördünüz mü young boys rakiplerini aşağı yukarı aynı puan ile aynı torbadaydik. Rakipler bunlar olacaktı. 7.5 puan alsan son 16 için play off oynuyorsun. Yazık etti okan bu takıma

Mancini falan uzak dursun
Ft de uzak dursun

Genç yabancı gelecek bitiklerle işimiz yok
dünyada şampiyon olan takımlara baksak %99u doğru hücum oynayarak, hücumda sayısal üstünlük sağlayarak oynamıştır,ligde şampiyon yabancı hocalara bakalım, daum,gerest,feldkamp ve hattta 2,4 civarı puan ort yapan jesus dahil hepsi hücum oynuyordu,kontrollü defansif futbol oynatan hocalardan uzak durmak lazım, mancini dönemi depte maçlarımızın çoğu berabere bitmişti,nasıl oynattığını tam hatılamıyorum ama dediğim gibi hücum hocası ve genç biri olmalı başarıya aç olmalı.

Mancini isterim ama en az 4 sene ayrılmayacak bir yere. 1 sene sonunda ola ki sampiyon olunmaz hemen göndermemek gerek. Önceki sefer olduğu gibi

Yyyooo

Hocan gsli değil mi?

Tazminat almadan gitmesi gerekmiyo mu?
Okan Buruk, yıl 2004, bjk transferi sonrası:

İnönü Stadı’nın büyüsü ve Beşiktaş’ın o muhteşem taraftarı, beni siyah beyazlı takıma çeken etkenlerin başında geldi. Beşiktaş taraftarı vefakar ve kulübüne bağlıdır. Özellikle kapalı tribünden yükselecek ‘Okan Buruk’ sesleri şimdiden kulaklarımı çınlatıyor. Bu sevgi, benim motivasyonumu iki katına çıkaracaktır.

Manco hoca büyük bütçelerin adamı bizlik değil Euro hariç kariyer bayır aşağı zaten.

o zaman 1 kere öderiz. 1 > 0 bi kere olaya odaklan ya sokacam valla
Tudora ne diyon

Gelse

İcardiyle ziyech başta olmaz üzre kağnıları bir bir gönderse

Toreiranın balon olduğunu anlayıp şutlasa

Müq olmaz mı

Muslera
Mariano maicon serdar lato
Fernando ndiaye
Feg bel garry
Gomis

Asamoah gelip stoperde de doğru seçimi yapabilseydik önümüz açıktı bee

İçimde ukte kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt