Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok mu bunlarda golü asisti olmayan sol bek veya yamyam orta saha
Ulan keremin gitmesi lazım zaha gidiyor çok kendimizi döveriz keremin kaptırdığı atak yedirdiği toplarda daha akıllanmayız biz
Simdi bir cikar Coman'i almaliyiz diyebilir.alper admiri çıldırtmalık imkansız topçu önerin bir tane
Öyle desene yav bende burada Nazım sandım beynim yandı.Ibrahim sangare, cig et yigen os
Üstad karabüksporu ecel terleri dökerek 1 farkla yenmek toparlanma emaresi mi olacak senceBen Okan'i savunmuyorum ki, özellikle son 6 ay çok havalandigini düşünüyorum ama gönderilmesi icin doğru bir zaman degil. Bence Okan'in toparlanma şansı yeni gelecek hocanın basarili olma şansından daha yüksek.
Bende onu diyorum zaten.Maaşını veriyorsak neden gönderiyoruz gönder genç takımla idmana çıksın
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem yedek olmaz o tripkolik eleman yeni gelen kanat oyuncusunuda bezdirir gene ortalığı karıştırır herif barışla küs zahayla kavgalı normal değil o çocuk içime sinmiyor bu Kerem hiç bir şekildeKerem artık yedek oyuncusu olur yeni gelecek kanat oyuncusundan sonra. Tabi gelecek adam ne kalitede olur görücez.