- 16 Haziran 2010
- 203.447
- 155.387
- 6.838
Milan, Manu Kone'yi de almaya calisiyormus. Yuh be acayip orta sahalari olur o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doue , hergün gelebilir en azındanalper admiri çıldırtmalık imkansız topçu önerin bir tane
yarın çok hareketli olacak
O yüzden diyorum ya bitanede orta saha alalım eninde sonunda kabullenip dönecek kısa zamandahoca oyunun ne kadar kötü olduğunun farkında değil gibi 3lü ortasahaya dönmek zorunda kalacak bi yerde ama o zamana kadar iş işten geçmiş olabilir
kesinlikle alınmalı ama nerdeyse her mevkide isim çıkıyor ortasaha yok çıldırtırlar adamıO yüzden diyorum ya bitanede orta saha alalım eninde sonunda kabullenip dönecek kısa zamanda
Kerem yedek olmaz o tripkolik eleman yeni gelen kanat oyuncusunuda bezdirir gene ortalığı karıştırır herif barışla küs zahayla kavgalı normal değil o çocuk içime sinmiyor bu Kerem hiç bir şekilde
Toprak saha kiralasinlar orada yapsın imanlarını gençleri zehirlemeye gerek yok.Lan dubanın maaşı biz vereceksek sokmayın tesise u16 ile antrenman yapsın.
Renktaş yazıyorum mesela 2 safya önce moderator onayı istiyor. O sayfada kalıyor moderator onaylayinca. Son sayfadaki konuyla ilgili yazıyorum diğer arkadaşlar mesaj yazınca bir de moderator onayı mesajım geri safylarda kalıyorArkada kalıyor derken?
Sol stoper, sol bek, kanat, 10 numara kesin olur.3 ile 5 gün içinde 2 veya 3 bir ihtimal 4 transfer bekliyorum lakin 5 transfer olursa da şaşırmam. At fava bekle