Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok dengesiz bir oyuncu. Genc olmasi avantaj ama daha cok ham. Suan gel bize 11'de oyna diyemeyiz.
Peki sence transfer yapılmalı mı? Yoksa bu sene olduğu kadar alt yapıdan yada takım içindeki başka oyuncuları mı kazanmaya bakmalıyız? Yusuf, Yunus, Ali Turap, Efe Akman vb. gibi. Bence takım bütçesini düşürüp bu oyuncuları kazanmaya bakmalıyız. Bakarsın yeni bir oyuncu kazanırız. Dubois sakatlanmasa Boey'i kazanamıyorduk mesela. Ben hocanın bu konularda artık biraz zorlanması gerektiğini düşünüyorum.

Okanın en büyük sorunu oyuncuları küstürmeyi başarabilmesi sezonda 70 maç var olm 70 maç dayı bir futbolcu bu kadar oynayamayacağına göre bu adamları iyi bir rotasyonla maximum verim alman gerekiyor. Hele bu seneki gibi ilk 11lerin full yabancı olup yedeklereden tenekelerin girdiği takımlara karşı 60'tan sonra öyle rahat skorlar alınırdı ki. Biz daha kim olursa olsun yanındaki adama pas atamıyoruz.

Abi adam şunu açıklasın bak isim isim vereyim.

Kerem, barış, ziyech, abdülkerim, nelsson, köhn, torreira, mertens abi bu admlar isimleri ve yeteneklerinden ayırarak 2.5 metre yanındaki adama top atamamasının sebebini açıkla.

Oyuncuların ağzına ettim de, güç kalmadı de böyle bahanelerle gel. Kol bozuktuya gelme.
Yani eğer senin sezon başı antrenmanların bilinen bir konuysa o zaman sezon başları için bazı oyuncuları düşük tempoda çalıştırıp diğerleri dinlenene kadar bunları kastıracaksın sonra bunlar dinlenecek.
Temmuz ayında takımın en çok koşan ikilisi torreira ile mertensi hazırlık kampı ve maçları dahil maraton koşucusu gibi koşturmanın ne alami vardı çıkıp açıklasın. Lan bu adamlar lig başladıktan sonra geldiler enerjileriyle ligin içinden geçtiler.

Peki sence transfer yapılmalı mı? Yoksa bu sene olduğu kadar alt yapıdan yada takım içindeki başka oyuncuları mı kazanmaya bakmalıyız? Yusuf, Yunus, Ali Turap, Efe Akman vb. gibi. Bence takım bütçesini düşürüp bu oyuncuları kazanmaya bakmalıyız. Bakarsın yeni bir oyuncu kazanırız. Dubois sakatlanmasa Boey'i kazanamıyorduk mesela. Ben hocanın bu konularda artık biraz zorlanması gerektiğini düşünüyorum.
Kaybedilmis henuz birsey yok, evet CL'ye gidememek hayal kirikligi oldu ama daha ligde 2 hafta yaptik. Lig var, AL'de gruplardan cikip devam etmek varken bu takima transfer yapilmali hele soz konusu oyuncular gidecekse iste Zaha, Dubois, Kohn falan. Yoksa yine beklerde Baris, Berkan ve Kaan falan oynamaya devam eder. Kerem'de formsuz oldugunda yerine adam koyamayiz.

Okan Buruk ne yapar bilemem ama takviye lazim kisaca. O dedigin genclerin hic birini Okan oynatmaz.

beşiktaşta Rafa sakatlandığı an takımın verimliliği yarı yarıya düşer.

yerine koyacak adamları da yok.

herif bildiğin beyin. takımı bayağı yukarı çekti

Mertensten çıkıp Rafayı bitirecektik. bunun yerine 37 yaşında adama 2.9M sözleşme verdik yine. biz yenilemesek adam futbolu bırakıyordu
4 milyona ikna edebilecek zekada adam lazımdı ama bizde her 2-3 senede bir hainlik dönemi olup beşiktaşı besleme operasyonu oluyor takım dizdik adamlara resmen.

Milletin orta saha rotasyonuna bak. Bizimkilerin hepsi birbirine benziyor. Derbi galibiyeti görmeden kapatırız sezonu.

Dursun Özbek rekor oyla seçen, seçmesine vesile olan, sevinen herkes izlesin
Erden Timur'un gidişiyle tek başına tuttuğu tüm dallar tek tek kurudu
Bir de seçim zamanı bu adamın fotoğraflarını ve projelerini reklam olarak kullandı
Seçtiren Erden Timur idi. Bende Eşref yerine Dursun demiştim Timur kalacak diye lakin olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt