Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.785
- 18.886
- 1.188
Takimi iyicene yumsak, ortalama cocuk boyuna cevirdiler, fiziksel icimizden gecerler dayak yerizariasanın boy 1.68miş
istemiyorum kardeşim
Ah hocam ah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimi iyicene yumsak, ortalama cocuk boyuna cevirdiler, fiziksel icimizden gecerler dayak yerizariasanın boy 1.68miş
istemiyorum kardeşim
Bu kadronun sahaya çıkması için ortasaha düşmanı okan burukun rams park bodrum katına kitlenmesi gerekirİşte tüm dengeler şimdi değişti.
Hermoso - Kaan
Torreira
2-3 antremana bakar. Dursunun otelden kalan skt si geçmiş salam ve sosislerden de yediler mi ohh mis gibi cırcır olup tüyü dikerlerHermosa da dikkatimi çeken en büyük şey ise, herif maçlarda full konsantre rakip topu oyuncusuna atmadan uyanıp adamın dibinde bitip atağı sonlandırıyor. Ayrıca top yönü degistirmede de iyi. Jakops da hermosada çok rahat 1-2 seviye atlatacak oyuncular. Okan hoca bu oyuncularida futbola kusturmezse tabi
Takımın ismini yakında okan buruk ve 7 cüceler yapacaklarariasanın boy 1.68miş
istemiyorum kardeşim
aynısını kerem 1 mılyona yapıyorzaha'nın konuşulan şartlarda gönderilmesi de gerçekten tam bir akıl tutulması. düzenli oynatsan ligde banko double-double yapacak bir adamı yok pahasına gönderip bir de maaşının yarısını biz ödeyeceğiz hea?
Hocadaki kibir kendinden uzun ve kaslı adamları yollamak galiba. Ne kadar çirkin ve kisa adam varsa topluyor
aynen kaan ı hatırlayıp her mac 1 kırmızı veyahut 1 gol yedirsinlig o kadar kötü ki 2. yıla 6 numarasız girmek bile o kadar kurcalamıyor kafamı. ama avrupa'da kaan işini yeniden hatırlamazsa fena elek oluruz bu sene