Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kiralık+ zorunlu satın alma ile 10'a mı almışız? Ben de diyorum adamlar 2 haftadır 11'de oynattığı ve verilere göre iyi de oynamış adamı neden kiralık gönderiyorlar diyordum. Ne diyelim hayırlı olsun. Bir tek DK'da beğenmiştim kendisini sonra ne oldu hiç bilmiyorum ama maaşı da 2 milyon vardır. Bana pek doğru gelmedi bu iş.

Lyondan gelecek adam yok mu yav bu kadar adam çıkaracaklar elden

“aklı başında” bir kişi bile yukarıdakilerin kötü olduğunu söylemedi. amrabat çöp ama.
ben de beğenmiyorum ofansif olarak çöp bir oyuncu ama fizik kalitesi katacağı 1 gerçek.

fb avrupa liginde tier 1 takımlar harici orta sahaları siler süpürür rakip takımı. çünkü 1 orta saha daha alacaklar

Tamamda mesele zaten o beki bulmak ferdi gibi beki nerden bulucan pas istasyonu filan takimi dinlendirmek bunlar ayri mevzu

Tadic topcuysa ostervelde ile de oynasinda gorelim fener gecis yemiyorsa tek nedeni ismail ve osayi samueldir

Ve oynadiklari baskisiz futboldur
Osterlede oynar muhtemelen ki fenerin sol bekine kimi koysan değerli gözükür .Osayi oynadı iyi oynadı Ferdi de oynadı iyi oynadı ilk sene çöp denilene oster oynadı o da iyi oynadı sebebi öndeki her ne kadar kağnı olsada iyi pas yapan gerektiğinde çalım atan istasyon olan futbol aklı olan tadic sayesinde.Bizde young deplasmanındaki maçta Ziyech girdi kağnıdan beter ama 3/4 pas yaptı oyuna ortak olduk.Yani pas yapan futbol aklı olan adam arkasındaki beki oynatır

40 milyon harca ve rezil ol büyük başarı. Başta dursun, sonra hatioğlu ve cenk nam-ı değer FUTBOLUN PATRONLARI ve Okan hoca takımın önündeki 5 Yılı batırdılar

hamamcı eşref gelse böyle transferleri görebilir miydiniz olm :D

gelmiş geçmiş en saçma transfer dönemi.. alelacele bilinçsizce takımı değiştirmeye çalışıyorlar.. hala beklenen orta saha gelmediği gibi piyasaya kim düşüyorsa onu almaya çalışıyorlar son günler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt